Τέλος καλό, όλα καλά…

Ο Παναιγιάλειος γνώρισε την ήττα από τον ΑΟ Χανιά με 3-2 στα Περιβόλια, σε ένα παιχνίδι ανοικτό και από τις δύο ομάδες. Αν και χωρίς βαθμολογικό άγχος, αλλά με πολλές αγωνιστικές απουσίες, οι δύο σύλλογοι κατάφεραν να προσφέρουν θέαμα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πίεσαν τη «Μαύρη Θύελλα», με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, με σκόρερ τον Μπριλάκη. Ο Παναιγιάλειος παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε πριν τελειώσει το ημίχρονο, στο 43′ , να φέρει το ματς στα ίσα με σκορερ τον Γκοτσούλια.

Στηο δεύτερο ημίχρονο  οι γηπεδούχοι μπήκαν εξίσου δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να πάρουν και πάλι «κεφάλι» στο σκορ με τον Τσούτση , στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι «μελανόλευκοι» ωστόσο είχαν και πάλι απάντηση και στο 79΄ του ματς ισοφάρισαν και πάλι με αυτογκόλ του Καμινιώτη. Οι γηπεδούχοι παρόλο την ισοφάριση, αποφορτισμένοι και αυτοί από το βαθμολογικό άγχος, συνέχισαν να πιέζουν για ένα τρίτο γκολ, με τον Τσάπαλο όμως όποτε χρειάστηκε να δηλώνει παρών. Εν τέλει οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα, στο 83΄ του ματς με τον Γκέσιο, παίρνοντας και τη νίκη με 3-2.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Κυριάκος Γρηγοράκης): Πρίφτης, Παγώνης, Μπριλάκης, Σάντερσον, Παλιάτσιος (88’ Μουντοκαλάκης), Μασάδο, Ρίκκα (56’ Τσούτσης), Καρτσαμπάς, Καμινιώτης (81’ Νύκταρης), Γκέσιος, Διαμαντόπουλος

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Μαυρόπουλος, Ρέλλας, Γκατσέσα (84’ Σπίνουλας), Γκούφας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (64’ Σκαρτσίλας), Στίκας, Ζουνίνιο, Κολόκας