Τί γίνεται με Μπαλάφα και μεταγραφές.

Το όνομα του Σωτήρη Μπαλάφα είχε την τιμητική του από την αρχή των μεταγραφών και από την εποχή που στον πάγκο ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης. Το κασέ του παίκτη ήταν απαγορευτικό φυσικά καθώς τα  πάνω απο 200.000 ευρώ που είχε συμβόλαιο  δύσκολα θα τα έβρισκε όχι μόνο στον Πλατανιά αλλά και στην Ελλάδα. Από τότε έχει μπει αρκετό νερό στο αυλάκι λίγο η κατάσταση στην Ουκρανία λίγο η οικονομική ύφεση ίσως και να έριχναν την τιμή το βέβαιο είναι πάντως ότι για να αποκτηθεί θα πρέπει να βάλει αρκετό νερό στο κρασί του.

Το γεγονός ότι ο Γιάννης Χριστόπουλος βρίσκεται στον πάγκο ίσως να αποτελεί ένα δέλεαρ για τον παίκτη όμως στον χώρο της μεσαίας γραμμής υπάρχουν ήδη οι Αγκιλέρα, Τέτε, Γουνδουλάκης, Μενδρινός εκτός και αν την τραβήξουμε απο τα ¨μαλλιά” και τον κάνουμε κεντρικό αμυντικό θέση που έχει άμεση ανάγκη για ενίσχυση.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι γνωστά Τερματοφύλακας δεξιός μπακ, κεντρικός αμυντικός, αριστερό μπακ( υπό προϋποθέσεις) δεξιά και αριστερά στις πτέρυγες και ίσως ένα ακόμα παίκτης στον άξονα με καλή τεχνική κατάρτιση που σκοπό θα έχει να δημιουργεί. Σας φαίνονται πολλές οι θέσεις; Στον Πλατανιά μάλλον όχι καθώς πληροφόρηση δεν υπάρχει μετά και την απαραίτητη(;) μάλλον Omertà. 

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έρθουν 4 έως 6 παίκτες τους οποίους πάντως κανείς(;) δεν γνωρίζει ποιοι θα είναι πέρα από τον προπονητή ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας τι χρειάζεται η ομάδα μέχρι τότε υπομονή να έχουμε αν και η ανησυχία είναι πλέον έκδηλη.

Ο θυμόσοφος λαός λέει ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει πολλές φορές όμως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.