Τα εισιτήρια για Νίκη Βόλου

Μετά απο τέσσερα εκτός έδρας ματς ο Πλατανιάς επιστρέφει στα Περιβόλια όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Νίκη Βόλου. Από την Τετάρτη μάλιστα θα είναι στην διάθεση του κοινού και τα εισιτήρια του αγώνα.

η επίσημη ενημέρωση

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από αύριο, Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 15.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το Official Store της ομάδας μας στα Χανιά (στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ) και από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, καθημερινά έως και την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Εισιτήρια θα διατίθενται και το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου από το Official Store των Χανίων (από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι) καθώς και από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων (δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα).

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

• Θύρες 1 & 2: 15 ευρώ.
• Θύρα 3: 10 ευρώ.