Τα κορίτσια που έγιναν άντρες!!!

Το πίστεψαν και το κατάφεραν. Πάλεψαν σαν αντράκια στις Μουρνιές και πήραν παλικαρίσια την άνοδο στην Α’ Εθνική. Τα κορίτσια του ΑΟ Χανιά αποδείχθηκαν… γυναικάρες με τα όλα τους απέναντι στον Ήφαιστο Περιστερίου και πανηγυρίζουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας στη Β’ Εθνική.

Τα καμάρια του Παπα-Γιάννη έδειξαν το δρόμο, μόνο που το παιχνίδι τους ακολούθησε εκείνου των ανδρών στην Καλαμάτα. Αλλιώς, θα ήταν ένα πολύ καλό παράδειγμα προς μίμηση, γιατί, πολλοί φαίνεται πως δεν πιστεύουν ότι ο ΑΟ Χανιά θα τα καταφέρει.

Εγώ πάντως, ακόμη και τώρα, διατηρώ την αισιοδοξία μου. Από εδώ και πέρα περιμένουμε να δούμε και τους άνδρες να παίρνουν τους τρεις τελικούς που ακολουθούν, γιατί αλλιώς, πολύ φοβάμαι ότι θα… “βαρέσουμε διάλυση”. Οι σχέσεις πάντως μεταξύ διοίκησης και τεχνικού τιμ είναι διαταραγμένες (το μαρτυρούν πολλά περιστατικά το τελευταίο διάστημα, αλλά και τα όσα έχει αναφέρει και στην εκπομπή του ο Κώστας).

Εξάλλου, πολλοί εξ ημών γινόμαστε μάρτυρες διαφόρων γεγονότων… τα Χανιά είναι μικρή πόλη! Οι τόνοι λοιπόν ας χαμηλώσουν -όπως ακριβώς έκανε και ο Σεροπιάν στη συνέντευξη Τύπου στην Καλαμάτα, όπως ακριβώς πράττει και η διοίκηση, αλλά όπως κάνουν και οι παίκτες- και τα κεφάλια μέσα για τα άλλα τρία ματς που μένουν.

Δεν υπάρχουν σενάρια, επιστημονική φαντασία, συζητήσεις και πηγαδάκια, ούτε για τον ΑΟ Χανιά, ούτε για τους συνδιεκδικητές της ανόδου. Κι αν υπάρχουν, κακό κάνουν παρά καλό… Πολλά ακούστηκαν, πολύ παραφιλολογία και φημολογία… έλεος πια. Ο ΑΟ Χανιά έχει μια δουλειά, πρέπει να την τελειώσει και θα την τελειώσει.

Το οφείλουν άπαντες στην ιστορία του σωματείου και σε όσους προσπαθούν σε χαλεπούς καιρούς για την επιβίωσή του, είτε λέγονται παίκτες, είτε λέγονται προπονητές, είτε λέγονται διοικητικές παράγοντες. Οι εμφύλιοι δεν έκαναν καλό σε κανέναν, παρά μόνο σε εκείνους που παρακολουθούν εκ του μακρώθεν…