«Τα ΜΑΤ χτύπησαν τους παίκτες μας» (Video)

Νέες καταγγελίες του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, που υποστήριξε ότι τα ΜΑΤ χτύπησαν τους Αχαιούς και ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα κατέβουν στα επόμενα ματς με την ομάδα Νέων!

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα Πλατανιάς – Παναχαϊκή λόγω της κίτρινης κάρτας που έδειξε ο Κάμπαξης για «θέατρο» στον Γιώργο Λαμπρόπουλο έπειτα από πτώση του μέσα στην περιοχή.

Μετά το σφύριγμα της λήξης οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να προστατέψουν τους διαιτητές, με τον Αλέξη Κούγια να υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί χτύπησαν τους παίκτες της ομάδας του.

Παράλληλα, ο Κούγιας υποστήριξε ότι είναι πιθανό η Παναχαϊκή να παραταχθεί με την ομάδα Νέων στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των play off ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Με χαρακτηριστική «κίνηση» του κ. Κούγια να πάει, αντί για τον προπονητής της ομάδας, κ. Παπακώστα, στην συνέντευξη τύπου και να λέει μόνο για την αδικία και κλεψιά που υπέστη η ομάδα του… ενώ δεν βλέπει την αδικία που γίνεται με την επισκίαση από τα επεισόδια της πολύς καλής εμφάνισης του Πλατανιά.

Ο οποίος κύριος Παπακώστας το μόνο που δήλωσε στο τέλος του ματς ήταν η λέξη: “Ντροπή”!

Επιτέλους κύριε Κούγια δεν υπάρχουν φαντάσματα παντού… όταν χάνει κάποιος χωρίς να ιδρώσει στο γήπεδο κάτι κάνει λάθος και η ομάδα σας… δεν φταίνε πάντα άλλοι!

Δείτε τις δηλώσεις: