Τα προβλήματα μας είναι πολλά

Απολαυστικός ο Άγγελος Άναστασιάδης απάντησε στις ερωτήσεις στην Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναιτωλικό. Παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να μην ασχοληθούν με τον Ντεντάκη για το καλό του παιδιού ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάκη Χάβο ενώ ύψωσε ασπίδα προστασίας στους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού για τα όσα ακούστηκαν περί… έντονου ενδιαφέροντος και μη στα δυο τελευταία ματς.

Αναλυτικά το σχόλιο και οι απαντήσεις του Μακεδόνα τεχνικού.

Κάναμε ένα βήμα ακόμα μεγάλο βήμα για μένα και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με πάρα πολλά προβλήματα, πριν από αυτό και κατά την διάρκεια αυτού και πρέπει να δώσω  συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί σε μια πολύ καλή ομάδα απέναντι με όλα αυτά τα προβλήματα  αντεπεξήλθαμε. Αλλά πρέπει και πιστεύω πρέπει να το πιστεύετε κι εσείς ότι έβαλε σήμερα πολύ το χεράκι της η Παναγιά γι’ αυτό το παιχνίδι, γιατί αν γινόταν η φάση στο 0-1 εκεί  τότε τα πράγματα θα ήταν  πολύ άσχημα για μας και όπως θυμάστε, μετά από εκείνη τη φάση εμείς κάνουμε το γκολ. Άρα λοιπόν να ευχαριστούμε  πρώτα την Παναγιά και μετά τα παιδιά και να κάνουμε κουράγιο ακόμα  μια εβδομάδα, με όλα αυτά τα προβλήματα που έχουμε, για να μπορέσουμε να τελειώσουμε καλά να κάνουμε καλή Ανάσταση.

Για το τι περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική

Περιμένουμε από την Παναγιά να σώσει τον Πλατανιά! Καταλάβατε; Τα προβλήματά μας είναι μεγάλα και πολλά. Καταρχήν τα “6άρια” μας είναι όλοι  σακατεμένοι.  Έχουμε πολλά προβλήματα, παιδιά, εμένα δεν μ’ αρέσει να μιλάω για προβλήματα είμαστε εδώ για να τ’ αντιμετωπίσουμε, αυτή είναι η δουλειά μας. Ποτέ δεν στάθηκα σε τέτοια πράγματα, δεν μου  αρέσουν οι δικαιολογίες. Αυτοί που μείναμε, αυτοί που είμαστε, αυτοί θα πάμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο χρειάζεται για μπορέσουμε να γυρίσουμε καλά την τελευταία στροφή.

Για το ντεμπούτο του Αντώνη Ντεντάκη και τον αγωνιστικό ζήλο των παικτών του Παναιτωλικού.

Παιδιά, εγώ αν ήμουν προπονητής απ’ την αρχή στον Πλατανιά, ο Ντεντάκης θα είχε κάνει 25 παιχνίδια και θα μιλούσαν όλοι το παιδί αυτό αλλά  Ξέρετε, έχουμε ένα πολύ μεγάλο κακό ελάττωμα εδώ στην Ελλάδα τώρα εσείς θα ασχοληθείτε με τον Ντεντάκη. Όσοι γνωρίζουν από το ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο μόνο με τον Ντεντάκη δεν πρέπει να ασχοληθείτε. Δεν έκανε τίποτα το παιδί, τίποτα δεν έκανε, μπήκε μέσα 7 λεπτά κι έπαιξε μπάλα. Έτσι κάνετε και με… όχι μόνο εσείς  είναι το ίδιον του Έλληνα, τον παίρνετε, τον πάτε στα ύψη και μετά τον κάνετε κομμάτια. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Είναι ένα παιδί, το διάλεξα εγώ πέρσι  το είχα στην προετοιμασία τελευταία, μόλις είχε τελειώσει το πρωτάθλημα για 15-20 μέρες 30 , έκανε προπονήσεις μαζί μου. Εγώ έδωσα εντολή να τον πάρουμε. Πίστευα σε αυτό και πιστεύω σε αυτό, αλλά πρέπει κι αυτό κάτι να κάνει. Τι θα κάνετε τώρα εσείς; Θ’ αρχίσετε τώρα να κάνετε συνεντεύξεις για τον Ντεντάκη; Να μην τρελαθούμε κιόλας. 7 λεπτά έπαιξε, δεν έκανε και τίποτα.

Να απαντήσω όμως στο ερώτημα για τον Παναιτωλικό. Ξέρετε είμαστε, οι Έλληνες είμαστε, πολύ δύσκολος λαός, για να μην πω κάτι άλλο και παρεξηγηθώ, πάρα πολύ δύσκολος λαός. Τα παιδιά λοιπόν την προηγούμενη Κυριακή του Παναιτωλικού  είχαν πάρα πολύ μεγάλο άγχος. Καταρχήν τους είχαν βγάλει πουλημένους προτού ξεκινήσουν το παιχνίδι.  Εκεί. Έτσι; Επόμενο είναι να είναι βαριά βαριά τα πόδια τα δικά μας  σήμερα γιατί θέλαμε μόνο αυτό το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει διαφορά στον Παναιτωλικό η διαφορά είναι αυτή και μόνο. Εδώ ήρθαν να παίξουν άνετοι, ελεύθερα, δεν είχαν κανένα πρόβλημα το πρόβλημα ήταν δικό μας. Όλα τα προβλήματα σήμερα ήταν δικά μας. Εμείς έπρεπε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να κάνουμε αυτά που κάναμε για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Και για να τα κάνεις όλα αυτά πρέπει να έχεις και την βοήθεια από πάνω. Δεν μπορείς αλλιώς να κάνεις τίποτε. Μην περιμένετε λοιπόν  από μένα να ακούσετε τίποτε άλλο.

Όλα ο Θεός τα έχει κάνει σε αυτή την ομάδα, εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Θα ήταν τουλάχιστον ηλίθιο από μέρους μου να έλεγα ότι έκανα κάτι εγώ εδώ και αυτό λέω κάθε μέρα μέσα στα αποδυτήρια. Μην κατακρίνετε και μη σκοτώνετε ομάδες. Ο Παναιτωλικός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή. Ένα παιδί το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα καινούργια παιδιά που κοουτσάρουν και γι’ αυτό έχει αυτή την παρουσία αυτή η ομάδα. Έτσι;  Απλά πράγματα σας απάντησα νομίζω πάρα πολύ λεπτομερέστατα Θα παρακαλέσω λοιπόν να μην ασχολείστε με τον Ντεντάκη, για να του κάνετε καλό, όχι τίποτε άλλο. Έτσι κάνατε και με το Νίνη! Τον πήραν και τον κάνανε, τον βγάλανε  εκεί μια… στοά Νίνης! Μόνο κακό! Άκουγα και τα έβλεπα κι έλεγα τι… κάνουν οι άνθρωποι εκεί πέρα; Δηλαδή τον Μέσι τι πρέπει να τον κάνουν; Για πείτε μου;