Τα φιλικά του Πλατανιά

Τα φιλικά του ανακοίνωσε και επίσημα ο Πλατανιάς ο οποίος πέρα απο τα δυο ήδη γνωστά με Εργοτέλη και ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή  και τον Ηρόδοτο στα Περιβόλια.

Aναλυτικά η επίσημη ενημέρωση

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει επί κρητικού εδάφους η ομάδα μας, στο πλαίσιο της τελικής φάσης της προετοιμασίας της, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.
Συγκεκριμένα, οι φιλικοί αγώνες που θα διεξαχθούν είναι οι εξής:

– Παρασκευή 8 Αυγούστου: Πλατανιάς Χανίων – Ηρόδοτος.
Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, 18.30.

– Κυριακή 10 Αυγούστου: Πλατανιάς Χανίων – Εργοτέλης.
Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, 19.00.

– Σάββατο 16 Αυγούστου: Ο.Φ.Η. – Πλατανιάς Χανίων.
Γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», 19.15.

– Πλατανιάς Χανίων – Κισσαμικός.
Η ακριβής ημέρα και ώρα του συγκεκριμένου φιλικού αγώνα θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Τέλος στην προπόνηση της Τετάρτης το παρών έδωσε και ο Κώστας Κιάσσος ο οποίος θα προπονείται μαζί με τους “ερυθρόλευκους” μέχρι να βρει ομάδα ακολουθεί βίντεο και η ενημέρωση

Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης το πρωί και ασκήσεις αμυντικής, κυρίως, τακτικής το απόγευμα περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα των σημερινών προπονήσεων, που πραγματοποιήθηκαν, χωρίς απουσίες, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.
Σημειώνεται ότι από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες θα προπονείται με την ομάδα μας ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής Κώστας Κιάσσος, έως ότου βρει τον επόμενο σταθμό της πλούσιας καριέρας του.
Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε.