Τεχνική Κολύμβηση: Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Το τέλος της Ημερίδας του Σαββάτου (16/2) βρήκε την μεγάλη οικογένεια της τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κολυμβητήριο Χανίων. Η πρωτοβουλία ανήκε στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Τμήματος που ευχήθηκε στα παιδιά και στους προπονητές τους υγεία και επιτυχίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Παρόντα κατά την τέλεση της εκδήλωσης ήταν πολλά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο. Χανίων, με την Πρόεδρο Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη να κόβει την πίτα και να εκφράζει με τη σειρά της, τις ευχές της για μία όσο το δυνατόν πιο δημιουργική χρονιά. Παράλληλα, επεσήμανε στα δεκάδες παιδιά ότι η ίδια αλλά και το Συμβούλιο του Ομίλου κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν προκειμένου οι εγκαταστάσεις στο κολυμβητήριο να μπορούν να λειτουργούν όσο γίνεται καλύτερα και να μπορούν έτσι να εκτονώνουν την ενέργειά τους.

Η εκδήλωση περιλάμβανε μεταξύ άλλων ένα πλούσιο μπουφέ ενώ στο περιθώριό της πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά, με τους νικητές να κερδίζουν δύο Vodafone Smart Tablets II 7’’. Οι νικητές ήταν η Μαρία Τσισκάκη (αρ. κλήρου 1151) και ο Σταύρος Σταύρου (αρ. κλήρου 284).