Την Κυριακή ο αγιασμός

Την Κυριακή (06/07) στις 18:30 ορίστηκε τελικά η πρώτη ανοικτή για το κοινό και τα ΜΜΕ προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που θα μπορέσουν οι φίλοι της ομάδας να δουν τόσο τον Γιάννη Χριστόπουλο και το επιτελείο του όσο και τους ποδοσφαιριστές (παλιούς και νέους). Μέχρι τότε οι προπονήσεις και οι δοκιμές συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς όπως και οι διεργασίες για τις μεταγραφές.

Τα εργομετρικά ολοκληρώνονται σήμερα ενώ πέρα απο τον Τσουράκη στις προπονήσεις δοκιμάζει τις δυνάμεις του και ο Φίλιππος Τερζίδης που αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης.

η επίσημη ενημέρωση

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η προπόνηση που θα είναι, τελικά, ανοιχτή για τους φιλάθλους και τα Μέσα Ενημέρωσης θα είναι αυτή της ερχόμενης Κυριακής (και όχι του Σαββάτου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί), ημέρα που θα πραγματοποιηθεί και ο αγιασμός στο προπονητικό κέντρο στο Μάλεμε. Ο αγιασμός θα ξεκινήσει στις 18.30 την Κυριακή και αμέσως μετά θα διεξαχθεί η απογευματινή προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.