Τη Δευτέρα η κλήρωση του Κυπέλλου

H κλήρωση της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου θα γίνει τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι η κλήρωση για τις αναμετρήσεις της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου, προγραμματίστηκε για το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της στο Γουδί.

Στη σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής τονίζεται: «Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδί η κλήρωση για τους αγώνες της 2ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων, περιόδου 2014-2015».

Σε αυτόν τον γύρο, θα μετέχουν και οι δεκαοκτώ ομάδες της Σούπερ Λίγκα, οι οποίες μαζί με τις δεκατέσσερις που θα προκριθούν από τον πρώτο, θα συνθέσουν τις «32», που θα μπουν στην κληρωτίδα, χωρισμένες σε τέσσερις κατηγορίες.

Θα δημιουργηθούν οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με επικεφαλής τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα που τερμάτισαν στις πρώτες οκτώ θέσεις στη λήξη της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος. Στη δεύτερη κατηγορία θα μπουν οι υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκα, στην τρίτη η Νίκη Βόλου και η Κέρκυρα, που ανέβηκαν φέτος στη «μεγάλη κατηγορία» μαζί με έξι ομάδες από τη Β’ Εθνική που θα προκύψουν από κλήρωση, ενώ στην τελευταία κατηγορία θα τοποθετηθούν οι υπόλοιπες ομάδες, που θα προκριθούν από την πρώτη φάση.

Την πρόκριση θα εξασφαλίσουν οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης κάθε ομίλου, στο πλαίσιο των οποίων θα διεξαχθούν μονοί αγώνες.

footballleaguenews.gr