Τι έχει μέσα η μπάλα;

Αποφεύγω να γράφω το τελευταίο διάστημα διότι ξέρω ότι συνήθως στεναχωρώ κόσμο και δεν το θέλω, στεναχωρώ κόσμο διότι δεν γράφω αυτά που θέλουν να ακούσουν, δεν γράφω, διότι βαριέμαι να εξηγώ στον κάθε ένα χωριστά την λογική των ίσων αποστάσεων που όπως βλέπω έχουν χαθεί. Δεν γράφω γιατί  τα αποτυπώνω στο χαρτί-υπολογιστή  όπως τα αισθάνομαι και αυτό δεν είναι αρεστό. Σήμερα όμως η βλακεία κάποιων με αναγκάζει να γράψω.

Οργισμένα νιάτα που αντί να ερωτεύονται και να γεύονται την ζωή κάνουν τους κριτές στα social media όπως τα μάθαμε. Οργισμένα νιάτα που κάνουν τους επαναστάτες του καναπέ. Μαζί με αυτά και οι πιο μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι που περνάνε την ζωή τους μπροστά από ένα υπολογιστή, προφανώς για να αποφύγουν να βλέπουν την γυναίκα τους που είτε τους τα φοράει και δεν τους δίνει σημασία είτε δεν βλέπεται και έτσι ξεχνιέται και αυτός ο δύσμοιρος.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν υπήρχε ένας οργασμός γενικότερα με αφορμή το ματς του Πλατανιά με τον Άρη ένα ματς 100 κάτι λεπτών όπου από αυτά, σχολιάστηκαν τα 15 που δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο και το 1 της επίτευξης του γκολ από τον Φαϊσκα.

Υπήρχαν διάφορες γνώμες και απόψεις όμως το πανηγύρι που στήθηκε ειδικά από αντί-ολυμπιακά site ήταν άνευ προηγουμένου και θεωρώ ότι αδικούν τον Πλατανιά. Θα ξεκινήσω καταρχήν από το γεγονός ότι ο Άρης ήταν ακίνδυνος-χωρίς να παραβλέπω ότι το 1-1 αφήνει ανοιχτά τα πάντα. Άρα ξεκινάμε και λέμε ότι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πόσο θα έληγε το ματς, μπορεί με νίκη του Πλατανιά ή του Άρη ή και με ισοπαλία ΟΜΩΣ το συγκεκριμένο ματς δεν μπορεί να αποτελέσει ξαφνικά το λάβαρο της επανάστασης από τα δήθεν αντικειμενικά site. Ο Άρης πέφτει γιατί πληρώνει την ανυπαρξία του από πέρυσι κιόλας που, συμφωνώ με τον Παπαδόπουλο, πήρε μια νταηλίδικη όπως ανέφερε παραμονή γιατί έπεισε όλες τις ομάδες ότι ήταν η Μπαρτσελόνα και με συνεχόμενες νίκες σώθηκε. Πληρώνει τα διοικητικά του προβλήματα, πληρώνει τα λάθη του και δυστυχώς για τον κόσμο του θεωρώ ότι δεν θα σωθεί. Για να το δούμε και λίγο πιο σωστά ο Άρης γλύτωσε τις προηγούμενες αγωνιστικές αφού χτυπήματα εκτός φάσεις έμεναν ατιμώρητα όμως όλα αυτά κάπου θα σταματούσαν. Επίσης θα πρέπει να θεωρεί τυχερό τον εαυτό του που ο Μάνταλος και ο Γουργιώτης συνέχισαν το ματς και δεν το διέκοψαν.

Ο Πλατανιάς από την άλλη εξαργυρώνει το ρίσκο του αλλά και τις επενδύσεις του, πληρώνει τα λάθη του με την έλευση Αναστόπουλου όμως το παλεύει, είναι μια γροθιά, μαθαίνει, κάνει βήματα εξελίσσεται, η εξέλιξη προφανώς μέχρι να επιτευχθεί περιλαμβάνει και λάθη. Όμως έχει αυτό που λίγες ομάδες έχουν διοικητική σταθερότητα.

Το αν είναι γκολ ή όχι νομίζω ο καθένας έχει την δική του άποψη αναλόγως με το χρώμα των γυαλιών που  φοράει.

Δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο μάλλον ισχύει το πας μη βάζελος γαύρος και το ανάποδο. Οι υπόλοιπες ομάδες λογικά δεν θέλουν να υπάρχουν αυτή την εντύπωση μου δίνουν.

Κάποτε κάπου κάποιος είχε ρωτήσει τι έχει μέσα η μπάλα.

Δική μου άποψη είναι ότι η μπάλα έχει ότι θέλει ο καθένας μας να δει, οι περισσότεροι απαντάνε αέρα, κάποιοι άλλοι χρήμα εγώ επιμένω ότι έχει ότι θέλει να δει ο καθένας μας οι πιο αγνοί και μικροί σε ηλικία απαντάνε αέρα για μένα έχει τα πάντα είναι τρόπος ζωής είτε είσαι μέσα στο γήπεδο και το έχω κάνει πολλά χρόνια είτε είσαι απ’ έξω. Η μπάλα έχει μέσα αγάπη την οποία την βλέπεις παρακολουθώντας τα μικρά παιδιά που παίζουν στην αυλή, έχει λεφτά βρώμικα και καθαρά, έχει χαρές, έχει λύπες έχει καζούρα, έχει πάθος, έχει τα πάντα και γι’ αυτό η ερώτηση «Τι έχει μέσα η μπάλα» έχει χιλιάδες απαντήσεις.

Υ.Γ  Όταν θα μείνουμε χωρίς ομάδα στην Super League τότε θα καταλάβουμε τι είχαμε και τι χάσαμε (ελπίζω να μην γίνει σύντομα)

Υ.Γ.1 Τα Περιβόλια έχουν δυο πόρτες όταν μάθουν κάποιοι ποιες είναι θα καταλάβουν και πως έφυγαν οι διαιτητές.

Υ.Γ 2 Οι προπονητές στα γήπεδα μπαίνουν τσάμπα, ο Πλατανιάς γιατί κόβει εισιτήρια, δεν είναι λογικό ακούω σε όλα τα εντός ματς τουλάχιστον 100-150 προπονητές στην κερκίδα και μαθαίνω ότι πληρώνουν, ντροπή. Το είπε και ο Άγγελος φωνάζει ο άλλος απο το 6′ βγάλτον έξω . Λογικά είναι παραπάνω απλα εγώ ακούω μόνο αυτούς στην θύρα 2.

Υ.Γ 3 Ο πόλεμος γίνεται αλλού!!!

Υ.Γ. 4 Όλοι εσείς που αγαπάτε την ομάδα σας μην της το φωνάζετε …να της το δείχνετε