Τι είδαμε στα βραβεία ΠΣΑΤ;

Πόσο ενδιαφέρον μπορούν να έχουν τα βραβεία ΠΣΑΤ μετά από 58 απονομές; Κι όμως το insidesports.gr βρέθηκε στην 59η απονομή των βραβείων ΠΣΑΤ ,όχι για να σας μεταφέρει τα τετριμμένα , δηλαδή το ποιος ή ποια τα κέρδισε, αλλά για να αποδώσει με την δική του ματιά το παρασκήνιο.

Τι είδαν λοιπόν τα μάτια μας, τι άκουσαν τα αυτιά μας και τι σκέφτηκε το πονηρό μυαλό μας στην 59η απονομή; Πολλά για αυτό πάμε να τα ξετυλίξουμε ένα – ένα.

– Είδαμε την ανακοίνωση της ΝΕΤ στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΤ ότι η γιορτή ξεκινά στις 18:00. Ναι καλά στην Ελλάδα είσαι, έπρεπε να το ψυλλιαστείς ότι ήταν παγίδα διότι η εκδήλωση ξεκίνησε στις 19:00, όπως το ανέφερε και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

– Οι Γιαννακόπουλοι είναι στα μαχαίρια μετά τις δηλώσεις του Jimmy Jump, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

– Με την ώρα πρέπει να την πάτησαν και τα αδέρφια Γιαννακόπουλοι καθώς στις 17:40 που κάναμε την εμφάνιση μας ήταν ήδη εκεί. Ο Παύλος διάβαζε το πρόγραμμα για να συνειδητοποιήσει ότι μάλλον τους την έστησαν οι Αγγελόπουλοι. Ανακοίνωση θα βγει από τον Δημήτρη μέσω της Διπιτζι.

– Είδαμε λοιπόν τους Παύλο και Θανάση Γιανακόπουλο να είναι μαζί σε εύθυμη κατάσταση και έτοιμοι να μιλήσουν, ειδικά ο Θανάσης ,σε όποιον δημοσιογράφο τον πλησίαζε. Άλλωστε δήλωσαν θα στηρίξουν τον Παναθηναϊκό όπως κάνουν πάντοτε.

– Μια απονομή βραβείων ΠΣΑΤ δίχως δημοσιογράφους δεν νοείται. Αλλά όχι κι έτσι βρε παιδί μου να ψάχνουμε τους αθλητές μέχρι την έναρξη με τα κιάλια.

– Κόσμο κάθε χρόνο και λιγότερο, αν δεν ήταν και οι σχολές δημοσιογραφίας, νομίζω δεν θα χρειαζόμασταν το ΣΕΦ αλλά τον πάγκο του γηπέδου μπάσκετ.

– Είδαμε τον μπουφέ να μην υπάρχει και ψιλό στεναχωρηθήκαμε καθώς οι χυμοί τι να σου κάνουν, κρίση έχουμε , φαγητό θέλουμε, το να πιούμε δεν μας αρκεί, διότι τι να χωνέψεις με ανθρακικό. Φτωχό το μενού λοιπόν αλλά το προσπεράσαμε.

– Ο Τραιανός Δέλλας έκανε την εμφάνιση του δίχως την Γωγώ, σύννεφα πάνω από την σχέση; Όχι αλλά εμείς την Γωγώ θέλαμε να δούμε.

– Όσες φορές κι αν πλησίασαν τον Τράϊ από την ΕΡΤ και τον καλούσαν να πάει μπροστά αυτός δεν το κούναγε με τίποτα, άμυνα και στα βραβεία έπαιξε ο Κολοσσός. Όταν έκανε το νόημα ο Λύμπε όμως όλοι μπροστά για την νίκη.

– Γύρω στις 19:00 μαζεύτηκαν όλοι, βραβευμένοι και μη, πήραν θέσεις και η εκδήλωση ξεκίνησε, έτσι νομίζαμε , έπρεπε να παρελάσουν όλες οι καρέκλες προέδρων – υπουργών – υφυπουργών από το πάλκο και να είχαν να πουν τίποτε;

– Ο υπουργός Αρβανιτόπουλος και υφυπουργός αθλητισμού Ιωαννίδης πρέπει να βρισκόντουσαν στα βραβεία ΓΣΑΤ του Βερολίνου με αυτά που ανακοίνωσαν.

– Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβεί, απόφαση που ο ίδιος υπουργός πήρε πίσω να την επαναφέρει θεωρώντας ότι κάνει κάτι σπουδαίο. Επανέρχονται τα προνόμια προς τους αθλητές ανακοίνωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης, θα μπορούν να μπαίνουν στα Πανεπιστήμια οι αθλητές. Ολέεεεεεεε!!! Επιτέλους αυτό ήθελαν γιατί τα χρήματα, για προπονήσεις, φαγητό, ρουχισμό, εξοπλισμό πληρώνουν οι γονείς των παιδιών. Υπουργός που κατήργησε τα προνόμια τα φέρνει μετά από 8 χρόνια ξανά.

– Δεν έφτανε αυτό ακούστηκε η γνωστή καραμέλα του σχολικού αθλητισμού, όποτε έχουμε θέμα στον αθλητισμό , πετάμε ένας σχολικός και περιμένουμε χειροκρότημα.

– Α! Να μην ξεχάσω θα γίνουμε Βερολίνο, αποκτάμε ερευνητικά κέντρα αθλητισμού, γραφεία του υπουργείου σε όλη την περιφέρεια, αρκεί να πιάσουμε το λόττο γιατί τα 500,000 μάλλον δραχμές θα είναι.

– Απορία όσων βρέθηκαν στο ΣΕΦ, ο Ιωαννίδης κατάλαβε τι έλεγε, διότι από κάτω κανένας και τίποτα. Με έκπληξη άκουσα τον Παγιοτέλη να λέει ότι τα είχε και γραμμένα για πρώτη φορά.

– Αφού τελείωσε το ανάγνωσμα των υπουργών που έδωσαν τις υποσχετικές , ήρθε η ώρα να έρθουν οι πρωταγωνιστές του αθλητισμού, τα δικά μας παιδιά να παραλάβουν τα βραβεία τους.

– Το ντεκόρ της ΝΕΤ μπορώ να πω άθλιο, δέντρα χωρίς στολίδια δεν υπάρχουν χριστουγεννιάτικα, ενώ δεν νοείται να έχετε την κυρία Κλέλια Πανταζή ντυμένη εκτός εποχής. Βάλτε της μια καυτή στολή Αγιο Βασιλίτσας να γεμίσουν όλες οι αίθουσες του ΣΕΦ με κόσμο.

– Όλα τα βλέμματα έπεφταν πάνω στην Βουγιούκα, επιβλητική παρουσία, όπου κι αν πήγαινε όλος ο ανδρικός πληθυσμός από πίσω και καλά να βοηθήσει την κοπέλα.

– Κύριος ο Πέτζα που επέστρεψε να βραβευτεί στον τόπο του εγκλήματος (θυμόμαστε όλοι το τρίποντο επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ που έδινε το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ ).

– Ο ένθερμος εναγκαλισμός Ίβκοβιτς – Ιωαννίδη ήταν όλα τα λεφτά, ξεχάστηκαν όλα.

– Οι Αγγελόπουλοι έκαναν την εμφάνιση τους με την ομάδα η οποία και βραβεύτηκε. Ήθελα να τους ρωτήσω αλλά δεν τα κατάφερα. Πέρυσι μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο να πανηγυρίσουν την νίκη στον τελικό πριν να τελειώσει το ματς, φέτος μήπως μπουν και σκοράρουν κιόλας;

– Οι ερωτήσεις της Κλέλιας ήταν αφοπλίστηκες προς τους αθλητές, αποκορύφωμα η ερώτηση στον Σπανούλη. Διατυπώθηκε όπως ακριβώς την αναφέρω: Ερ. Ο στόχος φέτος; Απ. Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό.

– Είδηση δεν ανέφερε το κύπελλο ο Σπανούλης άρα αυτό πάει και φέτος προς το πράσινο στρατόπεδο.

– Η εκδήλωση τελείωσε με το 1/3 αυτών που παρευρέθησαν καθώς ο κόσμος είχε αποχωρήσει προς τα έξω για τις αναμνηστικές φώτο και οι αθλητές για δηλώσεις.

– Νομίζω ότι οι αθλητές πρέπει να είπαν τα ίδια σε 15 διαφορετικά μέσα, μιλάμε για αποκλειστικότητες όχι ψέματα.

– Τέλος θέλω να αναφερθώ σε κάτι μεταφυσικό. Ο Πέτζα μπήκε στις τουαλέτες και δεν βγήκε ποτέ από εκεί, οπότε φώτο δεν έβγαλα. Παρακαλούνται οι αδελφοί Αγγελόπουλοι να ψάξουν εξονυχίστηκα το ΣΕΦ, ικανό τον έχω να πεταχτεί σε κάνα ματς από το πουθενά και να το καρφώσει πάλι ο NBAer.

Την επόμενη σεζόν έχουμε 60 χρόνια απονομές ΠΣΑΤ ας ελπίσουμε να γίνει με δημοσιογράφους και αθλητές και να μην εξαλειφτεί κάποιος από τους δύο το 2013.