Τον στέλνουν Ελλάδα, διαψεύδουν οι εκπρόσωποι…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Mercato365.com, ο Γάλλος επιθετικός έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα καθώς έχει στα χέρια του συμφέρουσα πρόταση από ομάδα της χώρας μας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ανελκά είναι… στα μαχαίρια με τον Αντόνιο Κόντε και δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους. Μάλιστα, υποστηρίζεται πως έχει ήδη αποφασίσει να μελετήσει σοβαρά την πολύ συμφέρουσα πρόταση που έχει στα χέρια του από ελληνική ομάδα, κάτι που διαψεύδεται όμως από την εταιρεία η οποία εκπροσωπεί τον παίκτη.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν οτι ο αθλητής Νikolas Anelka έχει πρόταση από Ελληνική ομάδα και μάλιστα την αποδέχτηκε και έρχεται στη χωρά μας , η VFC SPORTS AGENCY ως νόμιμος εκπρόσωπος του αθλητή ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας ότι ουδεμία πρόταση έχει δοθεί στην εταιρεία μας και ως συνέπεια δεν αποτελεί θέμα συζήτησης οποιοδήποτε σχετικό δημοσίευμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η τοποθέτηση του Στέλιου Γρηγοριάδη, εκπροσώπου του Ανελκά.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Γάλλος σούπερ σταρ πρόσφατα φερόταν ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, κάτι που επίσης είχε διαψευσθεί, από την πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης…