Το αντίο του Σούλη στους παίκτες

Την ευκαιρία να αποχαιρετίσει και επίσημα τους ποδοσφαιριστές είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο πρώην τεχνικός του ΑΟ Χανιά βρέθηκε πριν την σημερινή προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς για να αποχαιρετίσει παίκτες και συνεργάτες. Με μια κούτα γλυκά έφτασε στο γήπεδο λίγο πριν της 14:30, χαιρέτησε τον Κυριάκο Γρηγοράκη που αναλαμβάνει προσωρινά στον πάγκο και σαν επαγγελματίας του είπε πως οτιδήποτε χρειαστεί θα είναι στην διάθεση του τόσο για το επόμενο παιχνίδι όπως και γενικά καθώς η ομάδα είναι πάνω από όλους. Μετά το ολιγόλεπτο τετ-α-τετ μίλησε στους ποδοσφαιριστές και κατόπιν έφυγε καθώς το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση του από τα Χανιά. Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω μέσα απο την επίσημη ενημέρωση

η επίσημη ενημέρωση

Ολοκληρώθηκε υπό τις οδηγίες του Κυριάκου Γρηγοράκη, στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς η προπόνηση της Πέμπτης. Πριν την προπόνηση, με μια κούτα γλυκά, βρέθηκε στο γήπεδο ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο πρώην πλέον τεχνικός είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Κυριάκο Γρηγοράκη στην οποία πρόσφερε οτιδήποτε πληροφορία χρειαστεί για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και για το επόμενο ματς με τον Πανηλειακό καθώς το χρονικό διάστημα είναι μικρό.

Στην συνέχεια μίλησε στους ποδοσφαιριστές λέγοντας ότι θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι ενώ δεν θέλει ποτέ να ακούσει ότι τσακώθηκαν για οποιοδήποτε λόγο, εξήγησε, ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον κ.Μιχάλη(Τζουγκαράκης) και τον κ. Νίκο (Κατσιγιάννης), έτσι είναι το ποδόσφαιρο έτσι είναι οι ομάδες αυτά συμβαίνουν  και θα πρέπει οι παίκτες να είναι επαγγελματίες και να  μείνουν συγκεντρωμένοι στην δουλειά τους. Μπορούν να τα πάνε καλά και στο κύπελλο καθώς η ομάδα μπορεί να είναι από σήμερα κιόλας η πρώτη ομάδα που θα έχει προκριθεί σε ένα θεσμό που συμμετέχουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Επίσης είπε ότι πιστεύει πολύ στην ομάδα και αυτοί από την πλευρά τους να είναι περήφανοι που φοράνε αυτοί την φανέλα και να παίζουν για την ομάδα και τον κόσμο. Συνεχίζοντας είπε ότι θα ήθελε να κάνει το τραπέζι στα παιδιά όμως λόγω της πτήσης αυτό δεν ήταν δυνατό, κατόπιν αποχαιρέτησε αφού ευχαρίστησε πρώτα  και τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά και εργάζονται μαζί με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ.