Το αντίο του Φαμπρίτσιο Πότσι

Μετά απο μια εξαιρετική χρονιά με τα χρώματα του Αθλητικού Ομίλου Χανιά ήρθε η ώρα ο Φαμπρίτσιο Πότσι να αποχαιρετίσει την ομάδα των Χανίων. Οι επαφές που έγιναν δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα και έτσι ο Αργεντινός μέσος θα αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Ο Πότσι ήταν απο τα βασικά εργαλεία του Μουράτ Σεροπιάν και ένας από τους πρωτεργάτες της ανόδου, αγωνίστηκε σε 28 ματς έχοντας συνολικό χρόνο 2321 λεπτά.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Φαμπρίτσιο Πότσι.

Μετά από μια επιτυχημένη χρόνια στον Α.Ο.Χανια θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο των Χανίων που στήριζε την ομάδα και προσωπικά εμάς τους παίκτες ο καθένας με το δικό του τρόπο.
Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου πάνω απ’ όλα που ενώ συναντήσαμε πάρα πολλές δυσκολίες καταφέραμε να είμαστε όχι απλά μια ομάδα αλλα οικογένεια.  Ευχαριστώ επίσης το τεχνικό επιτελείο και τον κ.Κατσιγιάννη  όπως και τους ανθρώπους πριν από αυτόν  οι οποίοι έκαναν μια τεράστια προσπάθεια ώστε η ομάδα να έχει μια τόσο καλή πορεία.
Τέλος θα θελα να πω ένα ευχαριστω στον κ.Ντερμανάκη χάρη στον οποίο βρέθηκα σε αυτη την ομάδα.  Στους φυσιοθεραπευτές κ.Μπούτζουκα  και κ.Κυβερνιτακη και τον γιατρό της ομάδας κ.Κακαβελακη ο οποίος σε οποιοδήποτε τραυματισμό ήταν συνεχώς διπλα μας με οποίο τροπο μπορούσε.  Επισης ενα ευχαριστω και στον φροντιστή μας κ.Κουντουρακη.

Ευχομαι μια ακόμη επιτυχημένη χρόνια στον Α.Ο.Χανιά