“Το θέλαμε περισσότερο”

Η Κέρκυρα ήταν αυτή που ήθελε περισσότερο τη νίκη σύμφωνα με τον Στέλιο Ηλιάδη, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της Nova.

«Δείξαμε από την αρχή πως το θέλαμε περισσότερο το ματς, αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και πετύχαμε δύο γκολ. Στο τέλος καρδιοχτυπήσαμε, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλο γκολ. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και αισιοδοξούμε για τη συνέχεια όσο δύσκολη και αν είναι αυτή» ανέφερε αρχικά και  συνέχισε:

«Κάναμε μια νίκη μετά από καιρό και μετά από αυτή με τον Πανιώνιο συνεχίσαμε και σήμερα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σώσουμε την ομάδα. Τα δύο επόμενα ματς είναι με δύο πολύς καλές ομάδες (σ.σ. Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό) αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς και από τους δύο αντιπάλους. Είμαστε εδώ και πολύ καιρό οι μόνοι που πιστεύουμε στη σωτηρία και εννοώ ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και διοίκηση και όλοι όσοι είναι γύρω στην ομάδα. Όλοι μας θεωρούν τελειωμένους, θα προσπαθήσουμε να τους διαψεύσουμε».

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης από την πλευρά του δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα γκολ αλλά σημασία έχει η νίκη. Δείξαμε πως το θέλαμε περισσότερο από την αρχή, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τελευταία στιγμή.Η κατάσταση εδώ είναι πολύ δύσκολη, ήξερα που ήρθα και ήρθα για να βοηθήσω, αν δεν πίστευα στην σωτηρία δεν θα ερχόμουν. Το δείχνουμε όλα τα παιδιά πως θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία, θα παλέψουμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πέτυχα δύο γκολ και η ομάδα κέρδισε εν αντιθέσει με το ματς με τον Άρη. Το σημαντικότερο είναι πάνα να νικάει η ομάδα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον  Παναθηναϊκό. Σίγουρα και το ματς με τον  Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο μπορούμε. Αφιερώνω τα γκολ στην οικογένειά μου που με στηρίζει και στη γυναίκα μου που είναι έγκυος».