Το κεφάλι ψηλά!

Απαλλαγμένος πλέον από το κάποια δικά μου «κολήμματα» στο να μην γράφω για τα Χανιά  και χαλασμένος γενικότερα το τελευταίο διάστημα από την αντιμετώπιση που έχω, προσωπικά σαν άνθρωπος (όχι απο όλους το τονίζω), μέσα από την ομάδα του ΑΟΧ, γράφω γιατί με ενόχλησαν πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με εμένα αλλά με την προσπάθεια της ομάδας. Μετά λύπης μου, παρατήρησα διάφορα «πηγαδάκια» από τους γνωστούς παντογνώστες, «προπονητές» που συνηθίζουν να σχολιάζουν με 3-4 διαφορετικά ονόματα σε αθλητικές σελίδες λες και δεν υπάρχουν οι ip. Τέλος πάντων, η δική μου γνώμη είναι ότι θα έπρεπε όλοι αυτοί που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την ομάδα να απομονωθούν από τον ίδιο τον κόσμο.

Ας γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω και ας πάμε στο ξεκίνημα της χρονιάς, τότε τα μηνύματα έλεγαν ότι η ομάδα θα είναι τυχερή αν σωθεί, οι «Κασσάνδρες» μιλούσαν ακόμα και για διάλυση έλα όμως που όχι μόνο η ομάδα δεν κινδύνευσε, όχι μόνο δεν έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση αλλά ήταν και η ευχάριστη έκπληξη τερματίζοντας 2η και χάνοντας τον επιπλέον πόντο στο 94. Στην συνέχεια η ομάδα άντεξε κόντρα πάλι σε αυτούς που έλεγαν ότι είναι πυροτέχνημα και θα σκάσει στα πλέι-οφ, έφτασε την 11η αγωνιστική να διεκδικεί με αξιώσεις το όνειρο της Super League το οποίο δεν έσβησε ακόμα. Υπο κανονικές συνθήκες θα έπρεπε όλοι να είναι χαρούμενοι να το διασκεδάζουν και να υπάρχει γιορτινό κλίμα. Θα έπρεπε. Η ομάδα του ΑΟΧ έστω και αν ψαλιδήστηκαν οι ελπίδες της είναι στο κόλπο της 3ης θέσης, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ η χρονιά τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο. Το λιγότερο που αξίζουν τα παιδιά αυτά είναι το χειροκρότημα ΟΛΩΝ μας και τον σεβασμό ΜΑΣ. Πολλά απο αυτά αύριο-μεθαύριο θα βρίσκονται αλλού ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν μπορεί να τους προσάψει ότι δεν τίμησαν την φανέλα και με το παραπάνω.

Ας μην είναι λοιπόν κανείς αχάριστος και ας θυμηθεί ότι αυτά τα παιδιά κοίταξαν στα μάτια όλους τους αντιπάλους, ΚΑΝΕΙΣ δεν τους χαρίστηκε, είχαν κόντρα και την διαιτησία σε πολλές περιπτώσεις όμως ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να πει πως πολέμησαν κόντρα σε μεγαλύτερους αντιπάλους εντός και εκτός γηπέδων.

Ψηλα το κεφάλι και ας είναι αυτή η χρονιά προπομπός μεγαλύτερων πραγμάτων τα οποία θα έρθουν, ας είναι αυτή η χρονιά οδηγός και ας μην καταστρέψουμε ότι χτίστηκε με κόπο και ιδρώτα που είπε και ο «Σέρο» στην συνέντευξη Τύπου.

Ευτυχώς ή δυστυχώς τα παιδιά ΟΛΑ είναι άψογα και το γεγονός ότι πολλές φορές δεν τα καταφέρνουν τα στεναχωρεί περισσότερο από όλους όσους βρίζουν και ασκουν κριτική εκ του ασφαλούς απο τα καφενεία ή ακόμα και από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα για να μην βγάλουμε την ουρά μας απ’ έξω.

Ψηλά το κεφάλι και χειροκρότημα για μια ομάδα που κατάφερε το ακατόρθωτο και έφτασε και βρίσκεται ακόμα στο κόλπο.