“Το Κύπελλο κρύβει παγίδες και δεν θέλαμε να πέσουμε θύμα τους”τόνισε ο Χριστόπουλος

Την ικανοποίηση του για την νίκη αλλά και για την εμφάνιση κάποιων παικτών του-κυρίως των νεαρότερων-εξέφρασε ο Γιάννης Χριστόπουλος-μετά το τέλος της συνάντησης του Κυπέλλου με τον Εθνικό Σερρών.

“Ξέρουμε ότι το Κύπελλο κρύβει μεγάλες εκπλήξεις κυρίως για τις ομάδες της Superleague  και σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να είμαστε κι εμείς θύμα τους.Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιήθηκαν-σαν αλλαγές- και κάποιοι βασικοί παίκτες όπως ο Μενδρινός και ο Τσουράκης προκειμένου να πάρουμε πιο άνετα τους τρεις βαθμούς.”τόνισε ο προπονητής του Πλατανιά.

“Παίξαμε με μια δυνατή ομάδα που ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος μας δυσκόλεψε πολύ όμως μην ξεχνάτε ότι φυσιολογικά λόγω των πολλών αλλαγών είχαμε πρόβλημα συνοχής.Η ομάδα μας δίνει τρία παιχνίδια σε έξι μέρες και στόχος μας ήταν να τα κερδίσουμε όλα.Με τον Παναθηναϊκό δεν τα καταφέραμε και είναι κάτι που μας πείραξε πολύ. Ελπίζουμε το Σάββατο να είμαστε και λίγο πιο τυχεροί καθώς και πάλι αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή,γρήγορη και με βαθύ ρόστερ όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης.Συγχαρητήρια στον κ..Κατσαβάκη για τη δουλειά που έχει κάνει”