Το Λύκειο Σούδας πρωταθλητής Κρήτης (video)

Μετά από χρόνια το 7ο ΕΤΑΔ Ηρακλείου  δεν θα διεκδικήσει το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καθώς έχασε στο Μαρτινέγκο με 4-2 στα πέναλτι(κ.α 0-0) από το Αθλητικό Γενικό Λύκειο Σούδας, το οποίο και θα εκπροσωπήσει την Κρήτη στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Στη «ρώσικη ρουλέτα» το Λύκειο Σούδας ήταν πιο εύστοχο και τυχερό, καθώς έχασε μόλις ένα πέναλτι με τον Περράκη, σε αντίθεση με το 7ο ΕΤΑΔ όπου δεν βρήκαν στόχο οι Χανιωτάκης και Γενιτσαρίδης.

Για το 7ο ΕΤΑΔ είναι ένας αποκλεισμός – σοκ καθώς πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδος και είχε σημαντικές επιτυχίες για πολλά χρόνια. Μάλιστα φέτος ο πρωταθλητής Ελλάδας θα πάει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Μπορντό της Γαλλίας.

7ο ΕΤΑΔ Ηρακλείου: Χανιωτάκης, Παντελάκης, Πηρουνάκης, Πλαίτης, Χουρδάκης (47′ Μεταξάκης), Βογιατζής, Τσακάνι, Χρυσοφάκης (80′ Κασαπάκης), Γενιτσαρίδης, Λυδάκης, Τουρνάκης.

Αθλητικό Γενικό Λύκειο Σούδας: Βροντάκης, Θ. Ντακάκης, Βασιλοδημητράκης, Κληρονόμος, Λαμπρόπουλος, Π. Ντακάκης, Τερεράκης, Περράκης, Λιάσκας, Μάστορας, Μιχαηλίδης.

Η διαδικασία των πέναλτυ