Το παγκόσμιο τουρνουά 5Χ5 που φέρει την υπογραφή του Νεϊμάρ έρχεται και στα Χανιά

Το πρωτότυπο παγκόσμιο τουρνουά 5Χ5, που φέρει την υπογραφή του Neymar Jr και απευθύνεται σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ηλικίας 16-25 ετών, ταξιδεύει στην Κρήτη, στα Χανιά το Σάββατο 4 Ιουνίου, ώρα 11:00 στο Calcetto FC και στο Ηράκλειο την Κυριακή 5 Ιουνίου, ώρα 16:00 στο Candia Maris Hotel. Οι συμμετοχές είναι ακόμη ανοιχτές, εγγράψου τώρα εδώ: www.neymarjrsfive.com/gr ή μέσω e-mail:[email protected].

Αφού όργωσε σχεδόν όλη την Ελλάδα, από την Αθήνα, στο Βόλο, στην Πάτρα και από τη Θεσσαλονίκη, στη Νάξο, την Κω και τη Ρόδο, τελευταίος σταθμός του Neymar Jr’s Five είναι στην Κρήτη. Συνολικά στην Ελλάδα πραγματοποιούνται 12 προκριματικοί σε εννέα πόλεις*, με τις 22 πρώτες ομάδες που εγγράφονται online σε κάθε προκριματικό να εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους. Το τουρνουά θα κορυφωθεί με τις καλύτερες ομάδες από κάθε προκριματικό να τα δίνουν όλα στον τελικό της Αθήνας στις 11 Ιουνίου.

Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ανάμεσα σε 44 χώρες στον Παγκόσμιο Τελικό στις 9 Ιουλίου στο “Instituto Projeto Neymar Jr” που πρόσφατα ίδρυσε ο ποδοσφαιριστής στην Praia Grande, στη Βραζιλία, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Οι μεγάλοι νικητές του Παγκόσμιου Τελικού, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Neymar Jr παρακολουθώντας τον σε ένα αγώνα στο θρυλικό Camp Nou στη Βαρκελώνη της Ισπανίας την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Παράλληλα, μπορείς να φέρεις το παιχνίδι στην οθόνη σου αποδεικνύοντας ότι είσαι «Στο μυαλό του Neymar Jr». Αν πιστεύεις ότι είσαι άσος στην τεχνική, την ταχύτητα, την ομαδικότητα, την ακρίβεια και την ευστοχία, παίξε εδώ http://www.neymarjrsfive.com/soutarekerdise/?lang=el και διεκδίκησε πλούσια ποδοσφαιρικά δώρα.

Παρακολούθησε όλες τις σημαντικές φάσεις και την αγωνιστική δράση, από τον έναρξη του Neymar Jr’s Five μέχρι και το μεγάλο τελικό, στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV!

Αναλυτικά οι προκριματικοί:

Αθήνα: 22, 23 & 24 Απριλίου

Βόλος: 6 Μαΐου

Πάτρα: 8 Μαΐου

Θεσσαλονίκη: 14 & 15 Μαΐου

Νάξος: 21 Μαΐου

Κως: 22 Μαΐου

Ρόδος: 29 Μαΐου

Χανιά: 4 Ιουνίου

Ηράκλειο: 5 Ιουνίου

Εθνικός Τελικός: 11 Ιουνίου, Αθήνα

Διεύθυνση του προκριματικού στα Χανιά:

Σάββατο 4/6, οι πόρτες ανοίγουν στις 11:00

Calcetto FC

Ελευθερίας 13, Περιβόλια Κυδωνίας, Χανιά

Διεύθυνση του προκριματικού στο Ηράκλειο:

Κυριακή 5/6, οι πόρτες ανοίγουν στις 16:00

Candia Maris Hotel

Ανδρέα Παπανδρέου 72, Αμμουδάρα, Γαζί Ηρακλείου

Οι προκριματικοί Αγώνες στη Νάξο, Κω και Ρόδο

τελούν υπό τη Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Λίγα λόγια για το “Instituto Projeto Neymar Jr”:

Το Instituto Projeto Neymar Jr άνοιξε τις πόρτες του το 2014 στα πλαίσια του προγράμματος “FutbolNet” στην Βραζιλία σε συνεργασία με την ομάδα FC Barcelona. Στόχος του Ινστιτούτου είναι να προσφέρει εξωσχολικές εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες σε παιδιά και οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, με σκοπό την προώθηση της κοινωνικής ένταξης.

Για εγγραφές, όλα τα updates και περισσότερες πληροφορίες:

www.neymarjrsfive.com

facebook.com/neymarjrsfive

#neymarjrsfive

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό:

https://www.redbullcontentpool.com/search?q=neymar%20jr%27s%20five%202016%20greece&layout=basic&view=list