Το παιχνίδι χοντραίνει, φίλε Μουράτ

Είχα τις πληροφορίες μου αλλά ομολογώ δεν το περίμενα…

Οι απίστευτες καταγγελίες του Σεροπιάν ,μετά, μάλιστα, από μια σημαντική νίκη της ομάδας, δεν θυμάμαι ποτέ να έχουν ειπωθεί σε τέτοια ένταση από κανέναν άλλον προπονητή.

Σαν να περίμενε ο τεχνικός του ΑΟΧ να πετύχει μια σπουδαία νίκη για να πει όλα όσα φαίνεται να τον απασχολούν εδώ και  καιρό.

Οι απειλές για ξυλοδαρμό ή για κάψιμο αυτοκινήτων (εφόσον αυτά πραγματικά ισχύουν) δεν αποτελούν απλά ένα ακόμα  δείγμα της αρρώστιας που διαχρονικά ταλαιπωρεί τον ΑΟ Χανιά αλλά είναι ποινικά κολάσιμες πράξεις.

Όμως, φίλε μου Μουράτ, αν όλα όσα ισχυρίζεσαι ισχύουν, τότε δεν αρκεί μια έντονη αλλά και απολύτως αόριστη αναφορά σε μια συνέντευξη τύπου αλλά οφείλεις να δώσεις ΟΝΟΜΑΤΑ.

Να μάθουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί που απειλούν όχι μόνον εσένα αλλά και την ύπαρξη της ίδιας της ομάδας.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να αφήνεται όλο αυτό να διαχέεται χωρίς ονόματα και αποδείξεις.Αφήνοντας τις καταγγελίες αυτές στην υποκειμενική κρίση του καθενός το μόνο που θα συμβεί είναι να αρχίσει η ανθρωποφαγία , σε μια ,μάλιστα, περίοδο που η ομάδα χρειάζεται σύμπνοια και συμπόρευση.

Αν ,όμως, δεν αποκαλύψεις εσύ ποιος ή ποιοι σε απειλούν , τότε ΟΦΕΙΛΕΙ η διοίκηση να το πράξει,εφόσον θέλει το καλό της ομάδας και του προπονητή της.

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν συμβούν, τότε, λυπάμαι κύριοι αλλά είστε ανακόλουθοι της ιστορίας αυτού του σωματείου.

Λίγα και για τον Πλατανιά.

Λίγα… από τον Πλατανιά.

Αυτά….