Το συγνώμη του Μαραγκουδάκη στον κόσμο του ΟΦΗ

Ο επιθετικός του Πλατανιάς, Μαραγκουδάκης, πανηγύρισε με πάθος το γκολ επί του ΟΦΗ και θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο της Ηρακλειώτικης ομάδας.

Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης πέτυχε το γκολ που έψαχνε, εδώ και καιρό στο πρωτάθλημα, κόντρα στον ΟΦΗ και για αυτό… ξέσπασε όπως δήλωσε αμέσως μετά το παιχνίδι, ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ για τον ο τρόπο που πανηγύρισε, ξεκαθαρίζοντας έτσι την θέση του, ενώ με καλύτερη ψυχολογία, πλέον, έδωσε και το σύνθημα για τη συνέχεια.

Ο 32χρονος επιθετικός είχε να σκοράρει στο πρωτάθλημα από τη 2η αγωνιστική, συγκεκριμένα από την 1 Σεπτεμβρίου στη νίκη του Πλατανιά με 2-0 επί του Πανθρακικού στο Παγκρήτιο Στάδιο, ενώ και στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό είχε χάσει πολλές ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα ο Μαραγκουδάκης δήλωσε: «Θέλω να συζητήσω από τον κόσμο του ΟΦΗ αν νομίζουν ότι τους πρόσβαλα στην ενέργεια που έκανα μετά  το γκολ που πέτυχα αλλά ήταν μια έκρηξη γιατί είχα πάρα πολύ καιρό να σκοράρω και ήταν ο μόνος λόγος που του έκανα αυτό. Δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος.»

Όσον αφορά το παιχνίδι αλλά και την συνέχεια επεσήμανε: «Σίγουρα σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τους τρεις βαθμούς και αυτό κάναμε και σήμερα. Θέλαμε να δώσουμε μια συνέχεια για την καλή εμφάνιση που κάναμε με τον Άρη Είναι η πρώτη μας εκτός έδρας νίκη και μάλιστα μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και στο σημείο που είμαστε κάθε βαθμός που παίρνουμε είναι σημαντικός και πόσο μάλλον σε ένα τοπικό ντέρμπι. Αυτή η νίκη μας δίνει μεγάλη ώθηση και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και με την ΑΕΚ που είναι ένα ακόμη πιο δύσκολο ματς Πιστεύω να πετύχουμε ακόμη μια  νίκη για να ξεφύγουμε από την ζώνη του υποβιβασμού. Ξέρουμε ότι αυτή την στιγμή η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.»