Το ταξίδι συνεχίζεται και για τους δύο!

Ο Πλατανιάς στην Κέρκυρα δεν πήγε είναι η αλήθεια και αν πολλοί από εσάς περιμένατε να αρχίσω να μιλάω και να κατηγορώ πέσατε έξω, το έκανε ο Σεροπιάν σήμερα και δεύτερος πάει πολύ.

Όταν μια ομάδα δίνει –επιτέλους- πολύ καλά δείγματα γραφής τότε δεν την δικάζεις για ένα κακό αποτέλεσμα και λέω ένα γιατί με την Τρίπολη ήταν αλλουνού παπά Ευαγγέλιο. Γνωρίζω ότι αρκετοί από εσάς διαβάζουν με τα μάτια και όχι με το μυαλό γι’ αυτό πάμε να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Δεν δικάζουμε στο πρώτο κακό αποτέλεσμα τον Πλατανιά γιατί…

Η ομάδα έχει δώσει τα πάντα στα τελευταία ματς και ως αποτέλεσμα αυτού, ήρθαν οι τραυματισμοί και οι κάρτες. Απώλειες σίγουρα σημαντικές καθώς αναγκάστηκες να παίξεις στην Κέρκυρα χωρίς καθαρόαιμο στόπερ αν και έχω μια ένσταση για την «εξαφάνιση» του Τζανή. Επίσης έπαιξες χωρίς τον άνθρωπο που για μένα προσωπικά ήταν το βαρόμετρο στην αγωνιστική άνοδο του Πλατανιά.

Μπράβο παρά την ήττα και για το κύπελλο εκεί που απέναντι στην καλύτερη κατά τεκμήριο αγωνιστικά ομάδα του πρωταθλήματος, η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπέστατα και ίσως με λίγη τύχη να ήταν και διαφορετικό το αποτέλεσμα.

Για τον Α.Ο.Χανιά τώρα ότι και να πει κανείς σίγουρα χρειάζεται πολύ χαρτί και θα βρει και τον μπελά του καθώς σε αυτή την ομάδα, έχουν άποψη και οι πέτρες, το χειρότερο όμως όλων είναι ότι θέλουν να διοικούν όλοι. Η έκρηξη του Μουράτ Σεροπιάν  ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που αδικεί ίσως την προσπάθεια του ίδιου αλλά και τον ποδοσφαιριστών. Το λέω αυτό γιατί η ομάδα σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο κατάφερε να πάρει την νίκη και να μπει σε θέση οδηγού για την πολύ δύσκολη συνέχεια. Ήταν ένα ματς που είχε πολύ πίεση στην οποία όμως τα παιδιά της ομάδας ανταποκρίθηκαν επάξια και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

Τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου, σίγουρα ήταν πράγματα που δεν νομίζω ότι τα έβγαλε από το μυαλό του ο προπονητής των Χανίων όμως, αφού δεν αποφάσισε ο ίδιος να μας πει τα ονόματα καλό θα ήταν να το κάνει η ίδια η διοίκηση. Η χρονιά είναι κομβική ή ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ή ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΟΝ. Τα ονόματα σίγουρα τα γνωρίζουν οι άνθρωποι του Α.Ο.Χ και αν όχι ας ρωτήσουν τον ίδιο τον προπονητή.

Περιμένω με αγωνία τις επόμενες μέρες για να δω πως θα το χειριστεί η διοίκηση αυτό το τόσο λεπτό όσο και σημαντικό ζήτημα, μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες λέει ο λαός και ο Αθλητικός Όμιλος Χανίων είναι σίγουρα μεγάλο καράβι μένει να δούμε αν έχει και καλό καπετάνιο.

Υ.Γ Λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποιους που περίμεναν να βγω να τα «χώσω» για Πλατανιά αλλά το έχω πει πολλές φορές δεν γράφουμε από εμπάθεια για κάποιους όμως τα κακώς κείμενα θα τα επισημαίνουμε.

Υ.Γ 1 Μπράβο στους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Χ. καθώς στα δύσκολα έδειξαν ψυχραιμία και μεγάλες «μπάλες» . Έχοντας παίξει μπάλα πάρα πολλά χρόνια γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο αυτό που έκαναν, έκλεισαν τα αυτιά τους, έμειναν αμέτοχοι σε όλα αυτά που ακούστηκαν και δικαιώθηκαν.

Υ.Γ 2 Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μπει ο Σεροπιάν για να μπει το γκολ. Τα κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές και εδώ ακριβώς θα πρέπει να αποδώσουμε και τα εύσημα στον Σωτήρη Τσάτσο, ο τρόπος που ήρθε σίγουρα δημιούργησε έριδες όμως το παιδί, έκλεισε τα αυτιά του-όπως έπρεπε να κάνει- σε όλα όσα ακούστηκαν και έκανε ότι πρέπει να κάνει, να δικαιολογεί την παρουσία του στην ομάδα. Κόρνερ με το «γλυκό» δεξί του πόδι δεν τα κατάφερε ο Ψυχουντάκης την πρώτη φορά  τα κατάφερε όμως ο Παπαζούδης την επόμενη 1-0 έκτη θέση και αλλαγή ψυχολογίας τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι.