Τρένο !!! | XANIA SPORT FM


Τι κι αν αγωνιζόταν κόντρα  στην καλύτερη άμυνα με μόλις τρία τέρματα;

Τι και αν ο Εθνικός Αστέρας δεν είχε γνωρίσει την ήττα σε εκτός έδρας παιχνίδι;

Τι κι αν πέρασαν τα πρώτα 45′ σε “ύπνο βαθύ”;

Όταν είσαι καλός ,είσαι καλός ακόμα και για μόλις μισό ημίχρονο.Τόσο χρειάστηκε στον ΄Ιγκορ Μιρτσέτα να βρεί τον Μάρκο Μαραγκουδάκη-τον Τζεμπούρ του Πλατανιά όπως τον χαρακτήρισαν φίλοι της ομάδας-και τα πράγματα ηταν πολύ απλά.52′ 1-0 και γειά σας.

Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν απλά διαδικαστικά και χρησίμευσαν στους παίκτες του Τίμου Καβακά απλά για να διαψεύσουν τους “μεμψίμοιρους” ότι ο Πλατανιάς είναι ομάδα του 1-0.

Θωμάς Ναζλίδης κεφαλιά από κόρνερ του Γκονζάλες  και 2-0 (82′) και επειδή δεν το είχε κάνει μέχρι σήμερα ο Μαραγκουδάκης (85΄) πέτυχε το έβδομο φετεινό του και τρίτο γκολ του Πλατανιά για το θριαμβευτικό 3-0.

Αν,μάλιστα, ο “Μανωλάκης” δεν πετύχαινε το παρθενικό του γκολ-στο λεπτό που μόνο αυτός γνωρίζει 90+-τότε η Βέροια θα απείχε τέσσερεις ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή.

Ας είναι ,όμως,μην τα θέλουμε και όλα δικά μας….

Στις δηλώσεις του ο Τίμος Καβακάς-που παίρνει τα εύσημα για την γρήγορη αλλαγή του Μιρτσέτα αντί του Ραπτάκη πολύ νωρίς στ α΄ημίχρονο-ανέφερε ότι ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική και σίγουρα το επόμενο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με την Επανωμή θα είναι πολύ δυσκολότερο ενώ αν και δήλωσε ικανοποιημένος για την ομαδική δουλειά της ομάδας του ,έχει,όμως, παράπονα από την ατομική προσπάθεια των παικτών του.

Από την πλευρά του ο προπνητής του Εθν.Αστέρα παραδέχτηκε την υπεροχή του Πλατανιά,τονίζοντας ότι με τα τόσα προβλήματα που έχει ο Αστέρας ήταν πιο δύσκολο να πάρουν την απόφαση να έρθουν στα Χανιά παρά ο ίδιος ο αγώνας. Δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τη συνέχεια ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “…δεν έχει μάθει να εγκαταλείπει το καράβι…” και θα προσπαθήσει με ότι διαθέτει αυτή τη στιγμή η ομάδα του