Τσάνας: «Φτάσαμε στον πρώτο στόχο»

Ο Κώστας Τσάνας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόκριση της Ελλάδας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2013 στην Τουρκία.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Ελλάδα απέναντι στην Εσθονία, της οποίας και επικράτησε 4-1. Νίκη που της εξασφάλισε και τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2013 στην Τουρκία. Ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Τσάνας τόνισε:

«Ο πρώτος στόχος κατά 99% επετεύχθη. Είμαστε χαρούμενοι που για πρώτη φορά θα συμμετάσχουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 το 2013 στην Τουρκία. Πραγματοποιήσαμε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Η Εσθονία έπαιξε καθαρά αμυντικά και εμείς ήμασταν υποχρεωμένοι να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Για την πρόκριση στην ημιτελική φάση τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια σημεία στα οποία παρουσιάζουμε προβλήματα, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Πορτογαλία».

Από την πλευρά του, ο σκόρερ των δύο τερμάτων, Δημήτρης Διαμαντάκος, τόνισε: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς σε επίπεδο τακτικής, λόγω της επιμονής των Εσθονών να παίζουν μαζικά άμυνα. Εμείς παίξαμε με ηρεμία και καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ σε κρίσιμο χρονικό σημείο. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα με τα δύο γκολ την ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας και έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας».