Τσουράκης: «Θέλαμε το γκολ για να ξεκολλήσουμε» (video)

Στο πρώτο γκολ του Πλατανιά που ξεκόλλησε τους παίκτες της ομάδας και ήρθε η πρώτη νίκη στο νέο πρωτάθλημα στάθηκε σε δηλώσεις που έκανε στο Novasports, ο Θανάσης Τσουράκης. Ο MVPτης αναμέτρησης των Χανιωτών κόντρα στο Εργοτέλη τόνισε ότι το παιχνίδι με τους Ηρακλείωτες ήταν δύσκολο και σημαντικό, ενώ στάθηκε στο ταβάνι του συλλόγου ενώ αναφέρθηκε στην ομάδα, στο όνειρό του που είναι η Εθνική αλλά και στην Κρήτη.

Αναλυτικά…

«Ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Ήρθε το πρώτο γκολ και ξεκολλήσαμε, κάτι που δεν είχαμε στα δύο προηγούμενα ματς με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ», είπε στην αρχή και συνέχισε: «Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχος. Πιστεύω καλύτερα να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Στόχος του Πλατανιά είναι η παραμονή στην πρώτη κατηγορία».

Στη συνέχεια, μίλησε για τα όνειρά του, για την Εθνική αλλά και για την Κρήτη: «Είχα όνειρο να παίξω σε επαγγελματική ομάδα, βλέπωσαν ευκαιρία τον Πλατανιά. Θέλω να παίζω σε μια τέτοια ομάδα και σε τέτοια κατηγορία. Εχω όνειρα και θέλω να παίξω στην Εθνική. Όλα είναι ωραία στην Κρήτη και στην Ελλάδα είναι διαφορετικά και μ αρέσει πολύ».

Τέλος, είπε «Έχω γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη, στη συνέχεια πήγα στη Γερμανία και μεγάλωσα εκεί. Είναι δύσκολο να προσαρμοστώ, είναι όμως κάτι διαφορετικό να παίζεις στην Ελλάδα και στην πρώτη κατηγορία. Τα ελληνικά που μιλάω πήγαινα σε ελληνικό σχολείο και μάλιστα με την οικογένεια μιλάω ελληνικά και δεν τα ξεχνώ».

Νωρίτερα, ο ομογενής ποδοσφαιριστής είχα κάνει αποκλειστικές δηλώσεις στον ΧΑΝΙΑ SPORT FM για τη βράβευση του ως ο MVP του αγώνα στο Παγκρήτιο