Τόσο κοντά και τόσο μακριά ο στόχος.

Δυστυχώς ούτε ο Πλατανιάς ούτε ο Α.Ο.Χ κατάφεραν να κερδίσουν αυτή την αγωνιστική και έτσι για μια ακόμα φορά, θα περάσουμε μια δύσκολη εβδομάδα με αρκετή μουρμούρα ενώ πλέον, τα παιχνίδια και των δυο ομάδων αποκτάνε χαρακτήρα τελικού. Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που γίνεται με τις δυο ομάδες μας να είναι τόσο κοντά και ταυτόχρονα τόσο μακριά από τον στόχο τους.

Για τον Πλατανιά το παραδέχτηκε και στην συνέντευξη τύπου ο Αναστασιάδης που η αίσθηση μου είναι πως προσπαθεί να κάνει πράγματα και δεν του βγαίνουν στο γήπεδο. Παρ’ όλα αυτά όμως δίνει κάλυψη σε όλους βάζοντας τον εαυτό του ασπίδα. Η αλήθεια είναι ότι η περίπτωση του Άγγελου μας έχει μπερδέψει πάρα πολύ απρόσιτος πολλές φορές και με το κεφάλι σκυμμένο άλλες, δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια να κάνεις κουβέντα ή έστω να βγάλεις κάποια συμπεράσματα.

Αρνούμαι να πιστέψω ότι η εντολή του ήταν στο τελευταίο εικοσάλεπτο να ξεκινήσουν τις «γιόμες» απέναντι σε μια άμυνα με τόσα ψηλά κορμιά, τον ρωτήσαμε γιαυτό αλλά απάντηση δεν πήραμε, καταλάβαμε όμως πολλά. Η ομάδα του Πλατανιά έχει περιορισμένες δυνατότητες στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο (διαβάστε με το μυαλό και όχι με τα μάτια) έστω και έτσι όμως καταφέρνει να κάνει τον κόσμο να φεύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο κάτι όμως που δεν φέρνει βαθμούς.

Να θυμίσω ότι και με Αστέρα Τρίπολης αλλά και με ΠΑΟΚ ο Πλατανιάς έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο όχι όμως αρκετά καλό ώστε να πάρει τις νίκες κάτι που επίσης επισημάνθηκε από τον κόουτς.

Εν κατακλείδι, πορευόμαστε με ότι όπλα έχουμε να βγάλουμε την χρονιά και με ένα χρόνο εμπειρίας στην πλάτη αλλά και με μια πολύ καλή εικόνα, πάμε για μια ακόμα καλύτερη χρονιά την επόμενη σεζόν όλα αυτά πάντα με δεδομένο ότι θα πάρουμε τέσσερις βαθμούς ακόμα και θα κλειδώσουμε την παραμονή κάτι που σίγουρα δεν είναι ακατόρθωτο.

Για τον Α.Ο.Χ τώρα θα τα πούμε μετά καθώς μια ακόμα δύσκολη εβδομάδα βρίσκεται προ των πυλών, σε όλα τα μέτωπα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Υ.Γ η κερκίδα στα περιβόλια άρχισε να ξυπνά όχι ότι είναι η σούπερ όμως έχω την εντύπωση και επειδή τυχαίνει να μιλάω και με τους ποδοσφαιριστές ότι έχουν ανάγκη το κάτι παραπάνω. Τυχαίο ότι σε πολλά κρίσιμα γκολ, πάνε προς τον κόσμο και με την χαρακτηριστική κίνηση προσπαθούν να τους ξεσηκώσουν; Καθόλου μα καθόλου το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και ψυχολογίας αφήστε τα χειροκροτήματα σαν να είστε σε θέατρο και ενισχύστε τους το έχουν ανάγκη.

Υ.Γ προς Α.Ο.Χ η χρονιά περνάει από σαράντα κύματα γίνεται μια προσπάθεια προσέγγισης στον κόσμο όμως θέλει υπομονή δυστυχώς τα λάθη του παρελθόντος πληρώνονται-δεν κρίνω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο- ΠΡΟΣΟΧΗ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια πολύ καλή διαφήμιση μπορεί όμως να γίνει και η μεγαλύτερη δυσφήμηση.