Τώρα ας μας δείξει τι μπορεί…

Επιτέλους,τέλος για τον Πλατανιά.Στην έδρα που τείνει να γίνει το φάρμακο για τα δύσκολα , η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έσπασε και το φετινό ρόδι των νικών..

Χωρίς να είναι καλός στο μεγαλύτερο διάστημα , αυτήν , τουλάχιστον τη φορά δεν κατέρρευσε μετά την ισοφάριση του Ουντότζι και με λυτρωτή τον άνθρωπο που το ήθελε περισσότερο από όλους και για προσωπικούς λόγους , πήρε ένα απολύτως χρειαζούμενο τρίποντο.

Και τώρα, λοιπόν, που τελείωσε και αυτό, ώρα να δούμε την ομάδα που θέλει να μας δείξει ο Ουζουνίδης.

Σε όλες τις τελευταίες του δηλώσεις τόνιζε ότι οι παίκτες του χρειάζονται μια νίκη για να απελευθερωθούν και να δείξουν τη δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις και μέχρι τώρα δεν έβγαζαν στους αγώνες.

Πεδίο δόξης λαμπρό, μάλιστα, με τις δυο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις , όπου δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη πίεση-κανείς δεν θα βάλει τα μαύρα αν αποκλειστεί στην Ριζούπολη,ούτε αν ηττηθεί στους Ζωσιμάδες.

Ίσα-ίσα, που, ευτυχώς, το must win με τον Απόλλωνα στα Περιβόλια έρχεται πολύ αργότερα.

Αποσυμπίεση, φυσικά και για τον ίδιον τον Ουζουνίδη που ένοιωθε  τον κλοιό να σφίγγει…

Για τον ΑΟΧ , τώρα, έχω την αίσθηση ότι με λίγο μεγαλύτερη προσοχή θα μπορούσε και το τρίποντο. Όταν ισοφαρίστηκε έδειξε για μια ακόμη φορά τις αρετές του. Αλλά ας μην είμαστε αχάριστοι γιατί και αυτά μέχρι τώρα που έχει κάνει η παρέα του Σεροπιάν είναι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Και έχει μεγάλη σημασία με ποιους αντιπάλους τα έχει καταφέρει….

ΥΓ. Δηλαδή, για να καταλάβω.Ο Τοπούζης δεν απέβαλλε τον Λαγό για να μην μας λείψει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…;

Ευτυχώς, που ζει ακόμα ο Μπαντιμαπαγκά και δυστυχώς που εξακολουθούν και σφυρίζουν τέτοιοι διαιτητές…