Τώρα είναι στα χέρια τους!

Αυτός ο τίτλος θεωρώ ότι ταιριάζει γάντι και για τις δυο ομάδες μας, από την μία ο Πλατανιάς που έπρεπε να πέσει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού για να ξυπνήσει αλλά και για να αλλάξει λίγο η στάση του προπονητή. Από την άλλη, στον Α.Ο.Χανιά θα πρέπει να ξυπνήσουν, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους  και να αλλάξουν το κακό κλίμα λόγω βαθμολογίας.

Για τον Πλατανιά η εκδίκηση άργησε ουσιαστικά ένα γύρο καθώς από το ματς με τον Ο.Φ.Η στα Περιβόλια ξεκίνησε το κακό σερί για την τότε ομάδα του «Χάτζη». Για ένα ημίχρονο τα παλικάρια που λέει και ο νυν κόουτς παρέδωσαν μαθήματα ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και ουσιαστικά στο πρώτο τέταρτο γίναμε καρδιακοί με τον γηπεδούχο ακόμα και με παίκτη λιγότερο στην πορεία να δείχνει επικίνδυνος, μια φάση όμως χρειάστηκε και η ποδοσφαιρική ευφυΐα του Ναζλίδη και το τελείωμα από τον Μαραγκουδάκη μας έκαναν να θυμηθούμε περσινές στιγμές στο Μάλεμε.

Τώρα λοιπόν είναι στα χέρια τους στον Πλατανιά να διαχειριστούν το +4 από τον υποβιβασμό και να κρατήσουν την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Για τους «μπλε» τα πράγματα ζορίζουν αρκετά και εδώ είναι που πρέπει να υπάρξει υπομονή και πίστη που λέει και μια ψυχή, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής εντός γηπέδου και η διοίκηση εκτός. Καλώς ή κακώς η ομάδα είναι πάνω από όλους όμως το γεγονός ότι στην κερκίδα, όλοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι ξέρουν τα πάντα και έχουν άποψη, επηρεάζει πολύ και το αγωνιστικό κομμάτι. Τα πράγματα πλέον είναι δύσκολα αλλά όχι μη αναστρέψιμα τα κεφάλια κάτω δουλειά και θέλω να πιστεύω ότι έστω και δύσκολα ο στόχος θα επιτευχθεί και ξέρετε όσο πιο δύσκολα κατορθώνεις κάτι τόσο μεγαλύτερη είναι η ικανοποίηση.

Θα κλείσω ελπίζοντας ότι η Παναγία θα πατήσει τα κουμπιά της και για τον Α.Ο. Χανιά και στο τέλος θα κάνουμε τον σταυρό μας όλοι. Ακολουθούν δυο εντός έδρας «τελικοί» και δυο νίκες θα επαναφέρουν την ηρεμία που λείπει στον κόσμο και όχι μόνο καθώς υπάρχει και το τρίποντο άνευ αγώνος κάτι που σημαίνει εννιά πόντοι στο σακούλι.

Υ.Γ 1 Να μην ξεχάσω, δεν νικάει ποτέ η καλύτερη ομάδα στο facebook

Υ.Γ 2 Όταν θυμήθηκαν κάποιοι ότι επειδή η ομάδα φοράει  κόκκινο-άσπρο δεν είναι ο  Ολυμπιακός αλλά στον Πλατανιάς όλα έγιναν πιο εύκολα.