Υποβιβάζεται-πρωτόδικα-ο ΑΟΧ!!!

Το FL News αποκαλύπτει την ποινή που επιβλήθηκε στον ΑΟ Χανιά. Απορρίφθηκε η πρόσθετη παρέμβαση της Καλλιθέας.

Ποινή αφαίρεσης βαθμών επιβλήθηκε στον ΑΟ Χανιά από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FL News. Έπειτα από 22 ημέρες, οπότε εκδικάστηκε η υπόθεση της πειθαρχικής δίωξης και 16 από τότε που κατατέθηκαν τα υπομνήματα, η ποινή είναι αφαίρεση βαθμών μίας νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος που έδιναν οι «κυανόλευκοι» από τότε που ανακλήθηκε το πιστοποιητικό και πρόστιμο 6.000 ευρώ. Δηλαδή, η Πρωτοδίκης, Μαρίνα Μπόζνου πήρε την ίδια απόφαση με την υπόθεση της Καλλονής.

Πρωτόδικα, λοιπόν, ο ΑΟ Χανιά υποβιβάζεται, όμως η ΠΑΕ τη Δευτέρα (26/06) θα καταθέσει έφεση και αισιοδοξεί ότι εκεί θα δικαιωθεί και θα τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του FL News, απορρίφθηκε η πρόσθετη παρέμβαση της Καλλιθέας, η οποίαζητούσε την αφαίρεση, είτε 57, είτε 27 βαθμών από τον ΑΟ Χανιά. Αναμένεται πλέον η σχετική ανάρτηση της απόφασης από τη διοργανώτρια αρχή… Η ποινή αναμένεται να αναφέρει ότι επιβάλλεται: ποινή της αφαίρεσης των βαθμών μίας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2016 – 2017) και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση, ήτοι, απο την ανάκληση του επίδικου πιστοποιητικού και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση και χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ.

Η απόφαση του οργάνου:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1 περ. ε’ του Παραρτήματος Α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με τα άρθρα 77Α και 78 ν.2725/1999. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη τις κάτωθι ποινές: i) την ποινή της αφαίρεσης των βαθμών μιας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2016 – 2017) και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση, ήτοι, από την ανάκληση του επίδικου πιστοποιητικού και για όσο διαρκεί η παράβαση και ii) χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ».

Πηγή:flnews.gr