Υποχρεωτικά 500 χιλιάδες Μ.Κ.

Σε σύσκεψη της football league που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί παρουσία του Νικόλαου Λαγομιτζή από πλευράς Α.Ο.Χ. συζητήθηκαν τόσο η έναρξη του κυπέλλου που θα γίνει όπως όλα δείχνουν 14-15 Αυγούστου όπως και αυτή του πρωταθλήματος που αναμένεται να οριστεί στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβριου.

Αποφασίστηκε τελικά να είναι υποχρεωτική η Κ17 με ηλικίες που θα ξεκινάνε από παιδιά που γεννήθηκαν το 1996, σε αντίθεση με την Κ20 που θα είναι προαιρετική ενώ και φέτος θα υπάρξουν επιχορηγήσεις από ΟΠΑΠ και ΟΤΕ TV που θα έχει και τα δικαιώματα χωρίς όμως να έχει οριστεί ακριβώς το ποσό που θα πάρει η κάθε ομάδα.

Το σημαντικότερο όμως που αποφασίστηκε ήταν ότι οι ομάδες θα πρέπει να έχουν μετοχικό κεφάλαιο 500 χιλιάδες κάτι που θα δημιουργήσει πρόβλημα κυρίως σε ομάδες που ήταν Τ.Α.Π. και όχι Π.Α.Ε. καθώς με τις υπάρχουσες εξελίξεις δεν θα είναι και λίγες οι ομάδες που δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν κατι που σημαίνει ότι θα αγωνίζονται με ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών όπως ισχύει και στην Super-league.

Αυτά όλα σημαίνουν για τον Α.Ο.Χ. υποχρεωτική αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου με τους ανθρώπους των «μπλε» να είναι αισιόδοξοι καθώς οι προεγγραφές των διαρκείας προχωράνε ικανοποιητικά και αν συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.