Φάγαμε τον γάιδαρο η ουρά έμεινε

Τα ματς που λέγαμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να τα κερδίσει ο Πλατανιάς τα κέρδισε και μιλάμε φυσικά για Άρη-Άεκ-Πανιώνιο και πλέον, είναι μια ανάσα από την παραμονή σε μια χρονιά που εξελίχθηκε Χιτσκοκική.

Μιλούσαμε για ένα όριο παραμονής 28-32 και όπως όλα δείχνουν μάλλον, θα πάμε στους 32 κάτι που σημαίνει ότι μας λείπουν (όχι απαραίτητα) δυο βαθμοί σε τέσσερα ματς, όχι τόσο δύσκολο πρέπει όμως να τα πάρουμε για να φάμε και την ουρά. Στα επόμενα δυο ματς ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι ομάδες που βρίσκονται από κάτω στην βαθμολογία,  παίζουν μεταξύ τους οπότε βαθμοί θα χαθούν και όχι μόνο αυτό αλλά ενδεχομένως, όταν θα έρθει η ώρα να πάει η ομάδα στην Βέροια οι γηπεδούχοι να είναι πιο άνετοι και να μην παίζουν τελικό παραμονής με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε για να τα δούμε όμως είμαστε πια σε καλό δρόμο και αν βοηθήσει και η Παναγία ίσως αύριο να μην κερδίσει ο Πανθρακικός και να διατηρήσουμε την διαφορά των τεσσάρων βαθμών που δεν είναι ακριβώς τέσσερις αν το σκεφτείτε καλύτερα. (2-0, 1-1)

Στα θετικά για ένα ακόμα ματς ο κόσμος, περίμενα λιγότερο λόγω Καρναβαλιού όμως οι υποστηρικτές που έχει κερδίσει ο Πλατανιάς ήταν εκεί και έστω κι αν δεν ακουστήκαν αρκετά έδωσαν την δική τους θετική ενέργεια.

Υ.Γ Στις κερκίδες των Περιβολίων με αφορμή και το ρεπό της ομάδας τους, βρέθηκε και το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο.Χανιά (Σεροπιάν-Γκάτζιος) όπως και ο γενικός αρχηγός Γ. Ντερμανάκης. Επιτέλους έστω και αργά ας καταλάβουν κάποιοι ότι η συνεργασία των δυο πλευρών ΜΟΝΟ καλό μπορεί να κάνει στον κόσμο αλλά και στις ίδιες τις ομάδες. Φυσικά αρκετές φορές έχω δει και ποδοσφαιριστές του Πλατανιά να παρακολουθούν ματς του Α.Ο.Χ όπως επίσης και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Λ. Μαλτέζο. Ας είναι αυτό η αρχή έστω και στο τέλος της χρονιάς να μπει νερό στο κρασί της όποιας κόντρας υπάρχει ανάμεσα στα δυο στρατόπεδα.