Φαίνεται πως καταλήγει σε σχήμα και πρόσωπα…

Ύστερα από αρκετούς «πειραματισμούς» του Άγγελου Αναστασιάδη στην αρχική 11αδα του Πλατανιά φαίνεται πως εν τέλει ο έμπειρος τεχνικός έχει καταλήξει τόσο σε σχήμα όσο και σε πρόσωπα.

Το σχήμα που είδαμε στο παιχνίδι με τον Άρη αλλά και τα πρόσωπα που ξεκίνησαν δείχνουν να είναι αυτά που κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης και θα εμπιστεύεται από εδώ και στο εξής.

Ένα σχήμα που φαίνεται να είναι 4-3-3 ωστόσο μέσα στο γήπεδο «απλώνεται» ως 4-2-1-2-1, είναι αυτό που, όπως όλα δείχνουν θα βλέπουμε να παίζει ο Πλατανιάς από εδώ και πέρα.

Στα πρόσωπα τώρα, ο Κηπουρός δεν αλλάζει, ενώ, ο έμπειρος τεχνικός δείχνει πως εμπιστεύεται για την άμυνα τον Ποτουρίδη ενώ την θέση του Τζανή φαίνεται να παίρνει, μόνιμα, ο Κάστελ, όπου, είναι και προσωπική επιλογή του κ. Αναστασιάδη στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Τα άκρα της άμυνας δεν αλλάζουν (εκτός και αν είναι ανάγκη, λόγω τραυματισμών ή καρτών) μιας και τόσο ο Κανακούδης όσο και ο Αργυρόπουλος κάνουν ένα καλό πρωτάθλημα, σε περίπτωση τώρα που θα χρειαστεί να λείψουν τις θέσεις του θα παίρνουν ο Γκονζάλες και ο Κουρτετσιώτης.

Στο κέντρο τώρα, ο Κάλαϊτζιτς όπως ήταν αναμενόμενο δεν «κουνάει» από εκεί που είναι, ενώ οι δύο που θα τον πλαισιώνουν είναι ένας γρίφος μιας και ο κ. Αναστασιάδης δείχνει να εμπιστεύεται τόσο τον Τετέ όσο και τον Μπέλιτς (εξίσου δικές του μεταγραφικές επιλογές) ωστόσο σίγουρα μία θέση διεκδικεί και ο εξαιρετικός Αγκιλέρα, ενώ, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει και τον Γκονζάλες, που έχει αποδειχθεί πολυεργαλείο μιας και αγωνίζεται όπου χρειάζεται παίκτη η ομάδα.

Εκτός, αρχικής 11άδας μένει ο Μαραγκουδάκης, μιας και για την επίθεση ο έμπειρος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στους, Αναστασάκο, Γιάννου και Ναζλίδη, ενώ, μία θέση διεκδικεί και μπορεί και να κερδίσει σε κάποια ματς ο Ονιεμά (επίσης μία μεταγραφική επιλογή του κ. Αναστασιάδη), τέλος ερωτηματικό μπαίνει πότε θα πάρει λεπτά συμμετοχής ο Βραζιλιάνος Λαμπάρθε, που είναι μία μεταγραφική επιλογή της διοίκησης του Πλατανιά και όχι του κ. Αναστασιάδη.

Το σχήμα, τώρα, που θα παρατάξει, όπως όλα δείχνουν ο Άγγελος Αναστασιάδης στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν απέχει και πολύ από αυτό με τον Άρη, μιας και με την επιστροφή του Αργυρόπουλου στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γκονζάλες θα πάρει την θέση του Μπέλιτς στον χώρο του κέντρου, αφού ο Τετέ είναι ακόμα τιμωρημένος. Ενώ, το άλλο νέο πρόσωπο στην 11αδα, ενδέχεται, να είναι ο Κουρτετσιώτης που θα πάρει την θέση του Κανακούδη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Έτσι οι πρώτοι έντεκα, όπως όλα δείχνουν θα είναι οι Κηπουρός, Κουρτετσιώτης, Ποτουρίδης, Κάστελς, Αργυρόπουλος, Γκονζάλες, Κάλαϊτζιτς, Αγκιλέρα, Ναζλίδης, Γιάννου και Αναστασάκος.

Την αποστολή δεν την γνωρίζουμε ακόμα, ωστόσο, ορισμένοι από αυτούς που θα είναι όπως όλα δείχνουν εκτός αποστολής θα είναι οι Κανακούδης (τραυματίας και τιμωρημένος), Μπέλιτς (τραυματίας), Τετέ (τιμωρημένος), Λαμπάρθε και Λαζαρίδης.