“Φαρμάκι” έσταξε ο Τσάτσος

Ο Σωτήρης Τσάτσος ανανέωσε και αυτός για μια ακόμα χρονιά την συνεργασία του με τον ΑΟ Χανιά. Ο ίδιος ευχαρίστησε τον Νίκο Κατσιγιάννη και τον Σούλη Παπαδόπουλο ενώ εντύπωση προκαλεί ο χαρακτηρισμός προς τον Σεροπιάν καθώς τον αποκάλεσε “κύριο” αποφεύγοντας την χρήση του ονόματος του.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος ρίχνει βέλη στον Σεροπιάν όμως απο την αρχή κιόλας της συγκεκριμένης συνεργασίας τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα.

η δήλωση του Τσάτσου

Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα που αγαπώ! Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Κατσιγιάννη για την ανανέωση του συμβολαίου μου και για τη βοήθεια που πρόσφερε όλη τη χρονιά που ήταν γεμάτη επιτυχίες. Εύχομαι να κάτσει και την επόμενη χρονιά.

Ευχαριστώ πολύ και τον νέο προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο που με εμπιστεύτηκε στο ρόστερ της νέας ομάδας του ΑΟΧ.

Εύχομαι να έχουμε όλοι  την υγειά μας, με μια καλή και ήρεμη χρονιά, χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη του και για όλα όσα μου έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλω να υποσχεθώ ότι τη νέα χρονιά θα βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω επίσης, να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο, που ο «κύριος» που είχαμε για προπονητή, δεν με άφησε για λόγους που γνωρίζει ο ίδιος, να αγωνιστώ στο τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και να βοηθήσω την ομάδα μου να ανέβει κατηγορία.