Φθηνότερα απο την αρχική ανακοίνωση τα εισιτήρια με ΠΑΟ

Γνωστές έγιναν οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Κυριακή 20:30 στα Περιβόλια.

Τα εισιτήρια θα βρίσκονται στην διάθεση του κοινού από την Τετάρτη από τα γνωστά σημεία, στα Χανιά από το OfficialStore(Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδη) αλλά και από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά.

Οι τιμές των εισιτηρίων αποφασίστηκε τελικά να είναι 25 ευρώ για τις θύρες 1&2 ενώ για την 3 15 ευρώ αν και στην αρχή της χρονιάς οι τιμές που είχαν γίνει γνωστές ήταν 35 για την θύρα 1&2 και 25 για την θύρα 3. Σίγουρα αυτό είναι μια πολύ καλή κίνηση απο πλευράς ΠΑΕ που αφουγκράζεται τις δυσκολίες της εποχής και αξίζει (εκτός από το να επισημανθεί)  ένα μεγάλο μπράβο.

Στο γήπεδο θα βρεθούν και φίλοι του Παναθηναϊκού στην θύρα 4 των φιλοξενούμενων.

Η επίσημη ενημέρωση

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από αύριο, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το Official Store της ομάδας μας στα Χανιά (στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ) και από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, καθημερινά έως και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Εισιτήρια θα διατίθενται και απογευματινές ώρες στα Χανιά (Official Store), την Πέμπτη 18/9 και την Παρασκευή 19/9, από τις 18.00 έως τις 21.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

• Θύρες 1 & 2: 25 ευρώ.
• Θύρα 3: 15 ευρώ.