Φιλάνθρωπικός αγώνας Δήμου Πλατανιά με ομάδα παλαίμαχων της Πάφου (video)

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στον Ταυρωνίτη για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πλατανιά.

Μια ομάδα παλαίμαχων από το Δήμο Πλατανιά και μια ομάδα παλαίμαχων της PAFOS FC της Κύπρου αγωνίσθηκαν για τη φιλανθρωπία και τον αθλητισμό. Για την ιστορία , οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3-0, με την ομάδα του Δήμου Πλατανιά να στέκεται καλά στο α΄ημίχρονο, σε αντίθεση με το με το Β΄ημίχρονο όπου φάνηκε η κούραση της ηλικίας και η έλλειψη προπόνησης.

Η ομάδα της Κύπρου φάνηκε πιο προετοιμασμένη και δίκαια επικράτησε. Η Κυπριακή αποστολή προσκάλεσε την ομάδα του Δήμου Πλατανιά στην Κύπρο, σε ανταπόδοση της χθεσινής συνάντησης, αλλά και στα πλαίσια των εκδηλώσεων της πόλης της Πάφου, ως «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».

Στον αγώνα αγωνίσθηκαν, μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Μαλανδράκης Ιωάννης και ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Κύπρου, Παυλίδης Μιχάλης. Στο ημίχρονο αντηλλάγησαν αναμνηστικές πλακέτες. Χαιρέτησαν την εκδήλωση και οι δύο Δήμαρχοι , όπου ο Δήμαρχος κ. Μαλανδράκης αποδέχτηκε την πρόταση της Κυπριακής αποστολής , τους ευχαρίστησε και ευχήθηκε για μελλοντικές κοινές δράσεις.

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πλατανιά, το οποίο είχε και την ευθύνη της δράσης και ο Δήμος Πλατανιά, ευχαριστούν καταρχάς, την Κυπριακή αποστολή (35 ατόμων) που επέλεξαν και τον Δήμο μας, σε μια σειρά αθλητικών συναντήσεων που έχουν προγραμματίσει. Επίσης τους ποδοσφαιριστές του Δήμου Πλατανιά και τους φιλάθλους οι οποίοι σε μια δύσκολη εποχή λόγω αγροτικών εργασιών, παρευρέθησαν. Τον ιατρό του αγώνα και δημοτικό σύμβουλο κο Κασσελάκη Ιωάννη, ο οποίος πάντα προσφέρει τις υπηρεσίες του , όποτε του ζητηθούν, σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Την Ε.Π.Σ Χανίων, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Χανίων, και το διαιτητή του αγώνα κ.Στυλιανό Αποστολάκη. Το αρτοποιείο Αφοί Φουράκη, στο Κολυμβάρι και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταυρωνίτη.

Τη Διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Πλατανιά και του Άρη Βουκολιών για την παρουσία τους. Τους υπαλλήλους του Δήμου και του Νομικού Προσώπου και όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός τροφίμων και χρημάτων, για την ενίσχυση συνανθρώπων μας που έχουν απόλυτη ανάγκη.