Φιλικό με Πανιώνιο ο Πλατανιάς

Φιλικό με τον Πανιώνιο την Πέμπτη (03/08) στην Νέα Σμύρνη θα δώσει ο Πλατανιάς λίγο μετά την επιστροφή του από το Καρπενήσι. Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δει η ομάδα του σε τι επίπεδο βρίσκεται λίγο πριν επιστρέψει στα Χανιά για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι στο Καρπενήσι θα αντιμετωπίσει και τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ δύσκολα θα παίξει με Αστέρα καθώς οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του τον αναγκάζουν να ξεκινήσει νωρίτερα και όταν θα πηγαίνει στο Καρπενήσι ο Πλατανιάς οι Αρκάδες θα έχουν ολοκληρώσει την δική τους προετοιμασία.

η επίσημη ενημέρωση του Πανιωνίου

Αναλυτικά:

Στις 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας του Ιστορικού για την περίοδο 2014-15. Το βασικό της στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Καϊμακτσαλάν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Λίθος” από τις 6 Ιουλίου μέχρι και τις 20 Ιουλίου. Ακολούθως η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί στο Καρπενήσι, στο ξενοδοχείο “Hellas Country” για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Πανιώνιος θα δώσει φιλικά παιχνίδια στο Καϊμακτσαλάν (το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες), ενώ και στο Καρπενήσι θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 22 Ιουλίου και τον Παναιτωλικό στις 26 Ιουλίου.

Η αποστολή θα επιστρέψει στην βάση της μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και στις 3 Αυγούστου θα υποδεχτεί στη Νέα Σμύρνη τον Πλατανιά σε φιλικό προετοιμασίας