“Φουντώνει” η μάχη για την ΕΠΣΧ – Επιστολή παραίτησης με ευθείες βολές κατά Βούρβαχη από τον Γιαννουλάκη

Φουντώνει η μάχη ενόψει των εκλογών της ΕΠΣΧ και ο νυν πρόεδρος είδε ένα μέλος της παράταξης του, τον Γιάννη Γιαννουλάκη, να δηλώνει την παραίτηση του ενώ όλα όσα γράφει στο κείμενο της παραίτησης του σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα.

Αναλυτικά η παραίτηση

«Πέρασαν δώδεκα χρόνια από τη μέρα που πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο πλευρό του Γιώργου Βούρβαχη. Περάσαμε πολλές όμορφες και άσχημες στιγμές, εύκολες και δύσκολες. Αλλά πάντα σε όλα αυτά τα χρόνια είχα οδηγό το ποδόσφαιρο, το ευ αγωνίζεσθε και πάνω από όλα τον ερασιτέχνη παράγοντα, νιώθοντας ότι μετά από τόσα χρόνια μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια και να πω ότι έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου για να κάνουμε το Χανιώτικο ποδόσφαιρο λίγο καλύτερο.

Σήμερα όμως και μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις και τις μεθοδεύσεις ντροπής τον αθέμιτο και άδικο τρόπο που προσπαθεί να επιβάλλει την προεδρεία του και να κρατηθεί στην καρέκλα του μέσω αλλαγών στο καταστατικό της Ε.Π.Σ.Χανίων ο κύριος Βούρβαχης, αποκλείοντας τον κάθε αγνό παράγοντα, με φωτογραφικές καταστατικές αλλαγές από το να έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος και αναγκάζοντας τον να είναι κάτοχος πτυχίου Α.Ε.Ι, ενώ παράλληλα αποκλείει αξιόλογα και ηθικά παραγοντικά στελέχη όπως τον Αντώνη Κουκλάκη (αλήθεια κύριε Βούρβαχη γνώση από ποδόσφαιρο έχουν μόνο οι πτυχιούχοι πανεπιστημίου και οι γιατροί;).

Απογοητευμένος  λοιπόν νιώθω ότι πλέον δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτή την παράταξη και αυτές τις ιδέες και να συμμετέχω σε κάτι που δεν εκφράζει ούτε εμένα αλλά ούτε το πλήθος των παραγόντων που καθημερινά συναντώ. Έτσι αναλογιζόμενος ότι έχω να δώσω ακόμα πολλά στο τοπικό ποδόσφαιρο και στον ερασιτέχνη παράγοντα, ανακοινώνω την παραίτηση μου από την ομάδα συμβούλων του Γιώργου Βούρβαχη και δηλών ω τη στήριξη μου στον εκ των κορυφαίων σε ήθος και προσφορά παράγοντα και υποψήφιο πρόεδρο στις προσεχείς εκλογές της Ε.Π.Σ.Χανίων Στέλιο Βαρουξάκη και στους συνεργάτες του που δείχνει μοναδική λύση για να πάει το Χανιώτικο ποδόσφαιρο μπροστά. Τέλος να σημειώσω ότι δεν διεκδικώ ουδεμία διοικητική θέση απλά θα παραμείνω ένα απλός στρατιώτης στη προσπάθεια για τη βελτίωση του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Μετά τιμής

Γιάννης Γιαννουλάκης».