“Φωνάζουν” τα Κεραμειά παρά την νίκη με 2-0 (video)

Το βίντεο απο το κανάλι του youtube της ομάδας των Κεραμειών αλλά και η σχετική ανακοίνωση που βγήκε μετά την νίκη με 2-0 επί του Ακρίτα.

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κεραμειά, όπως έχει δεσμευτεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, δεν πρόκειται να ασχοληθεί ή να σχολιάσει την όποια απόφαση διατητών ή τα όσα αναγράφονται στα φύλλα αγώνων.

Παράλληλα, καταδικάζει τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στο ματς με τον Ακρίτα, είτε αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, είτε της αντιπάλου.

Ωστόσο, επισημαίνει για μία ακόμη φορά πως το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση της ΕΠΣ Χανίων για “διασταύρωση” με τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνος, αν και γνωρίζει πως δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο.

Επίσης, το Δ.Σ. του Α.Ο. Κεραμειά εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Ακρίτα Βασίλη Τσιαρτσίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τέλος, ευχαριστούμε τους δεκάδες επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, οι οποίοι παρακολούθησαν τη ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του ματς με τον Ακρίτα και ζητούμε συγγνώμη για τα κενά διαστήματα, αφού οι χρήστες ξεπέρασαν τους 200, με συνέπεια να υπάρξει κάποια καθυστέρηση στη ροή. Δεσμευόμαστε πως στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με την Ιωνία τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.»