Χάσαμε αλλά δεν χαθήκαμε…

Σίγουρα τόσο η εμφάνιση αλλά κυρίως η αδυναμία στο τελείωμα των φάσεων μπορεί να προβλημάτισαν για μια ακόμη φορά τον Άγγελο Αναστασιάδη αλλά όπως φαίνεται η ήττα στην Κέρκυρα απλά δεν έδωσε την δυνατότητα στον Πλατανιά να εξασφαλίσει (σχεδόν) την παραμονή του στην κατηγορία.

Αναμένοντας τον τελευταίο αγώνα της 24ης αγωνιστικής στη Βέροια,όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα ευνόησαν σε μεγάλο βαθμό την Χανιώτικη ομάδα-που δεν “πέφτει” από την 10η θέση – τόσο για την τωρινή συγκυρία όσο και για τα μελλούμενα.

Πανθρακικός-Ατρόμητος:0-1

Η εντός έδρας ήττα της ομάδας της Κομοτηνής κράτησε τον Πανθρακικό κάτω από τον Πλατανιά τουλάχιστον μέχρι την μεθεπόμενη αγωνιστική καθώς την Κυριακή ταξιδεύει στην “αρένα” της Τρίπολης εκεί που ο αφιονισμένος Αστέρας δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

ΟΦΗ-Ολυμπιακός:0-4

Αναμενόμενη ήττα μεν αλλά το κυριότερο ο ΟΦΗ έχει μπει σε μια δίνη από όπου ουδείς γνωρίζει πότε και -κυρίως-πως θα βγει από αυτήν.Πολύ αρνητική και η συγκυρία για τους Ηρακλειώτες και από την εντός έδρας ήττα του Λεβαδειακού από την Skoda Ξάνθη,  καθώς μετά τη Βέροια-την ερχόμενη εβδομάδα-ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στη Λειβαδειά -που στο μεταξύ θα έχει πάει στο Βικελίδης με τον Άρη να έχει “το μαχαίρι στα δόντια”- και φυσικά,με τους γηπεδούχους της 26ης αγωνιστικής (Λεβαδειακός) να μην έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους.

Λεβαδειακός-Ξάνθη:1-4

Ευνοϊκό όχι τόσο για την τωρινή εικόνα της βαθμολογίας αλλά για τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω.Ιδιαίτερα σημαντικό ότι ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Λεβαδειακό στα Περιβόλια, την τελευταία αγωνιστική.

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος:4-2

Ίσως το μοναδικό παιχνίδι που η ήττα του Πανιωνίου θεωρητικά δεν “ευνόησε” ,καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι “πάνθηρες” να έρθουν μετά από δυο εβδομάδες στα Χανιά ζητώντας βαθμούς.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός:0-2

Η Ένωση παραμένει χαμηλά και την 26η αγωνιστική υποδέχεται την Βέροια ενώ τρεις αγωνιστικές αργότερα και τον Πανθρακικό. Λογικά δεν θα έχει εξασφαλίσει απόλυτα την παραμονή  και θα έχει ανάγκη τους βαθμούς.

Όπως και να έχει,όμως, τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής έδειξαν ότι ο πήχης της παραμονής μάλλον χαμηλώνει αλλά και ότι ο Πλατανιάς δεν έχει τα περιθώρια να “πετά στα σκουπίδια” τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται.