Χολέβας για την άμυνα

Ο Χρήστος Χολέβας είναι ο εκλεκτός για την θέση του αμυντικού στην ομάδα του Κισσαμικού. Η ομάδα από το Καστέλι ανακοίνωση την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό αμυντικό, το Σάββατο (6/7).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Χολέβα.

Το βιογραφικό του: Ημερομηνία γέννησης: 5 Οκτωβρίου 1991

Θέση: Αμυντικός

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Κένταυρου Βόλου και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Ηρακλή Βόλου, Νίκη Βόλου, Αγία Παρασκευή. Τη σεζόν 2007-2008 αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική με το Θησέα Αγριάς, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας. Τον ίδιο τίτλο πήρε και την επόμενη αγωνιστική περίοδο φορώντας τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου, που αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες Κ20 της Α.Ε. Λάρισας και του Ολυμπιακού Βόλου. Τη σεζόν 2011-2012 ήταν στέλεχος της Νίκης Βόλου, που πανηγύρισε μέσω των μπαράζ την άνοδο στη Football League. Στην ίδια ομάδα παρέμεινε και την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση του Κισσαμικού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου. Μίλησα με τον προπονητή και ανθρώπους της διοίκησης και κατάλαβα ότι η ομάδα είναι φιλόδοξη και υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλειά. Έτσι δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι στην πρόταση που μου έγινε. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι ότι μέσα από δουλειά θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν. Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κώστα Σταματιάδη, που βοήθησε πάρα πολύ για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή».”