«Χοντραίνει το παιχνίδι» η Καλλιθέα

Η Καλλιθέα, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ζητά από την Αστυνομία αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα στα Χανιά.

Στα Περιβόλια δοκιμάζεται την Κυριακή (04/06) η Καλλιθέα και στόχος της είναι να μείνει στη 15η θέση, ελπίζοντας σε ποινή αφαίρεσης βαθμών του ΑΟ Χανιά. Η δικαστική διαμάχη που έχει ξεκινήσει μεταξύ των δύο ομάδων και το κίνητρο της αθηναϊκής ομάδας να πάρει αποτέλεσμα, οδήγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, την ΠΑΕ να ζητήσει από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων αυξημένα μέτρα ασφαλείας!

Άμεση ήταν η απάντηση από πλευράς ΑΟΧ που θεωρεί ότι η αθηναϊκή ομάδα δημιουργεί θόρυβο χωρίς λόγο.

«Με έκπληξη η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά πληροφορήθηκε και ενημερώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων για πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στον κυριακάτικο αγώνα με την ΠΑΕ Καλλιθέα. Η οποία σημειωτέον χαρακτήρισε το παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά αναρωτιέται: Για ποια έκτακτα μέτρα και για ποια βαθμολογική σημασία μιλάει η ΠΑΕ Καλλιθέα; Όσον αφορά στα έκτακτα μέτρα, έχει παρατηρήσει ποτέ στη φετινή περίοδο αν η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά έχει καταγγελθεί ποτέ για αντιαθλητική συμπεριφορά; Ποτέ. Όσον αφορά για τη μεγάλη βαθμολογική σημασία, θα υφίσταται αν αλλάξει η βαθμολογία και κάθε νίκη προσμετράται με εννέα βαθμούς. Αν γίνει αυτό, θα έχει βαθμολογική σημασία.

Φρονούμε ότι το καλύτερο, όσο υπάρχει χρόνος, είναι η ΠΑΕ Καλλιθέα να ανακαλέσει το συγκεκριμένο έγγραφο το οποίο δημιουργεί εντυπώσεις και πάνω από όλα ενοχές. Θα περιμένουμε και θα φιλοξενήσουμε το φίλο σωματείο της Καλλιθέας όπως όλα τα άλλα τη φετινή περίοδο».

Πηγή:flnews.gr