Χριστόπουλος: Ρίσκο αλλά δεν είχα επιλογή

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκαναν στον super-fm Ιωαννίνων οι δυο προπονητές Γιάννης Πετράκης και Γιάννης Χριστόπουλος.  Ο προπονητής του Πλατανιά δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα τα εξής:

Χαίρομαι πολύ που έπαιξα έστω και αντίπαλος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με όλα αυτά τα παιδιά νόμιζα ότι κάνουμε εσωτερικό δίτερμα, οικογενειακό διπλό. Εμάς ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, το ρόστερ μας δεν είναι έτοιμο ακόμη, έχουμε αργήσει συνειδητά όμως καθώς προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα του ΠΑΣ ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, νομίζω είναι αυτή η ομάδα που βρίσκεται 2-3 χρόνια μαζί και είναι σημαντικό αυτό για μια ομάδα να παίζουν όλα τα παιδιά μαζί. Εύχομαι στον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του να έχουν υγεία όλα τα παιδιά και ο κ. Πετράκης και να πάνε όλα καλά για τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Σε ερώτηση για το πότε προβλέπει να είναι έτοιμος ο Πλατανιάς μεταγραφικά 

Είναι δύσκολο να το προβλέψω πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα ήδη θα γίνουν κάποιες κινήσεις και την μεθεπόμενη πάλι. Είναι ένα ρίσκο αυτό για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. 

Η απομαγνητοφώνηση είναι απο τον sportfmxania και το βίντεο απο τον super-fm Ιωαννίνων.