Χωρίς αμυντικούς έμεινε η Λίβερπουλ

Βαθιά ανάσα και… προχωράμε. Άλλωστε δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο. Βλέπετε στην πραγματική ζωή δεν έχουμε τη δυνατότητα να πατήσουμε «quit game» κι έπειτα «new season».

Δείτε ακόμα : bet365 η μεγαλύτερη στοιχηματική στον πλανήτη

Η Liverpool φέτος έχει μάθει να ζει μέσα από τα προβλήματά της, έχει μάθει να είναι στην κορυφή, μαζί με την Tottenham, της Premier League και στους «16» του Champions League έχοντας αποδεκατιστεί στην άμυνα κυρίως αλλά και σε άλλες θέσεις. Το θέμα είναι ν’ αντέξει, γι’ αυτό παλεύει και φαίνεται ότι τα πάει καλά.Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί λένε και στην κόκκινη πλευρά του Merseyside φάνηκε. Η κατάρα των τραυματισμών όχι μόνο δεν αφήνει ήσυχη την ομάδα αλλά της παίρνει παίκτες που έχουν τραβήξει κουπί στη φετινή δύσκολη και παράξενη σεζόν.

Ο άτυχος αυτή τη φορά είναι ο Diogo Jota και ο σοβαρός τραυματισμός που αποκόμισε σ’ ένα πραγματικά αδιάφορο παιχνίδι, βάζει σε έξτρα πονοκέφαλο τον Jurgen Klopp. Η… παλιοσειρά Mo, Bobby, Sadio καλούνται να βγουν μπροστά ξανά, να τραβήξουν το κουπί.Επόμενες λύσεις; Οι Minamino, Origi που δεν έχουν δικαιολογήσει στο ελάχιστο την παρουσία τους φέτος.

Προγνωστικά και στατιστικά για το κουπόνι πάμε στοίχημα

Τη στιγμή που μιλάμε η Liverpool δεν έχει κανέναν διαθέσιμο κεντρικό αμυντικό.Οι δύο από τους τρεις θα μετρήσουν μήνες για να επανέλθουν, ενώ στο τελευταίο ματς αποκόμισε πρόβλημα κι ο τρίτος.Πρόβλημα που είναι ικανό να τον κρατήσει εκτός από το παιχνίδι της Τετάρτης με την Tottenham.Μόνες λύσεις; Να βαπτιστούν οι μέσοι μας σαν CB όπως έγινε με τη Fulham για ένα ημίχρονο και οι Rhys Williams με Nathaniel Phillips.