Χωρίς Περιστερίδη αλλά με Μιλούνοβιτς και Τζίλβαν

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Κώστας Περιστερίδης που αν και ξεκίνησε σαν βασικός στα δυο πρώτα παιχνίδια ωστόσο οι  μέτριες εμφανίσεις του -και ιδιαίτερα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ- τον έχουν ρίξει ψυχολογικά και καθώς ο Ολιμπά είναι σε καλή κατάσταση ανάγκασαν τον Χριστόπουλο να συμπεριλάβει σαν δεύτερο τερματοφύλακα τον Κοκκαλά.

Επίσης, αν και βρίσκεται στην αποστολή, ο Κώστας Μενδρινός δεν αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι καθώς ο τραυματισμός της Παρασκευής-αν και επιπόλαιος-δεν του επιτρέπει να είναι στην κατάσταση που θα ήθελε τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής του.

Αντίθετα, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν δούμε στην βασική ενδεκάδα για πρώτη φορά είτε τον Τζίλβαν (πιθανότατα) είτε τον Μιλούνοβιτς που η κατάσταση των οποίων είναι πια σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ναζλίδη, Νέπλιακ, Ολιμπά, Σέχου, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκη.