Ψήφισε για να μπει ο Νίκος Γκάλης στο Basketball Hall of Fame!

Οι υποψήφιοι για να μπουν στο Hall of Fame του 2013 ανακοινώθηκαν και ανάμεσά τους είναι ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ. Στο χέρι σου είναι να κρεμαστεί η φανέλα του Νίκου Γκάλη στον απόλυτο ναό του αθλήματος.

Στις 15 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν οι μπασκετμπολίστες που θα μπουν στο Basketball Hall of Fame. Δηλαδή, που τα ονόματά τους και οι φανέλες τους θα κοσμούν τον απόλυτο «ναό» της καλαθοσφαίρισης, δίπλα σ’ εκείνα του Τζόρνταν και του Τζαμπάρ.

Φέτος, ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και ο θρύλος της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, Νίκος Γκάλης.

Το ESPN, το πιο μεγάλο αθλητικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης στις ΗΠΑ οργάνωσε μια online ψηφοφορία για το ποιους θέλει να δει το κοινό να μπαίνουν φέτος στο Hall Of Fame.

Στην κατηγορία Διεθνών Παικτών, ο Νίκος Γκάλης προηγείται με συντριπτική διαφορά των υπολοίπων υποψηφίων (Βλάντε Ντίβατς, Όσκαρ Σμιντ, Σαρούνας Μαρτσουλιόνις κ.α.).

Στο χέρι σου είναι να παραμείνει πρώτος και να είναι αυτός που θα επιλεγεί στις 15 Φεβρουαρίου.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ

(Προσοχή: Πρέπει να ψηφίσεις σε όλες τις κατηγορίες, για να θεωρηθεί η ψήφος σου έγκυρη.

Αν θες βοήθεια, προς το παρόν προηγούνται οι εξής, ανά κατηγορία: North American – Gary Payton, Women – Laurie Byrd, ABA – George McGinnis, Early African-American Pioneer – William Smith, Veterans – Max Zaslofsky, Contributor – Del Harris)