Ψηλά στην λίστα το όνομα του Ουζουνίδη.

Σήμερα αναμένεται να γνωρίζουμε και την απάντηση στο ερώτημα αν θα συνεχίσει η ομάδα του Πλατανιά με τον Άγγελο στο τιμόνι της ή θα προχωρήσει με νέο τεχνικό. Όπως έχουμε ήδη γράψει οι μνηστήρες για τον Μακεδόνα τεχνικό είναι αρκετοί όμως αυτό, δεν σημαίνει πως δεν είναι αρκετοί και οι μνηστήρες για τον πάγκο του Πλατανιά. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί γνωστό έγινε από την Αθήνα οτι ψηλά στην λίστα βρίσκεται και το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Όπως και να έχει σε λίγες ώρες θα ξέρουμε.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε και την είδηση όπως δημοσιεύτηκε στον sport-fm.gr

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να κάνει κινήσεις για το ρόστερ του Πλατανιά για τη νέα σεζόν αλλά ακόμα οριστική απάντηση δεν έχει δώσει. Η ώρα έφτασε όμως. Ο Άγγελος Αναστασιάδης σήμερα αναμένεται να απαντήσει οριστικά αν θα συνεχίσει στον πάγκο των Κρητικών ή όχι. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Έλληνα τεχνικό και περιμένουν να ακούσουν την απάντηση του. Σε περίπτωση που είναι αρνητική ήδη έχει γίνει μια πρώτη έρευνα για αναζήτηση αντικαταστάτη και ψηλά στην λίστα φαίνεται πως είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος πέρυσι στον πάγκο της Ξάνθης πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία.