Όλα είναι ρίσκο (video)

Σε αυτή πρωταγωνιστούν μερικοί από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου και αναλαμβάνουν ως αποστολή να σώσουν το ποδόσφαιρο από τα χέρια ενός μοχθηρού εγκεφάλου, του επονομαζόμενου Επιστήμονα.

Ο Επιστήμονας -μια ιδιοφυΐα με μειλίχιο και ήπιο χαρακτήρα- μελετά το παιχνίδι εδώ και χρόνια και απορρίπτει τα τολμηρά ρίσκα που αναλαμβάνουν στο γήπεδο οι χαρακτήρες του Cristiano Ronaldo, του Zlatan Ibrahimovic και του Neymar Jr. Η έρευνά του, σύμφωνα με την οποία τα ανάποδα ψαλίδια του Ibrahimovic έχουν ποσοστό αποτυχίας 76%, τον οδηγεί στη δημιουργία των Κλώνων, ρομπότ που έχουν προγραμματιστεί για να απομακρύνουν κάθε ανάληψη ρίσκου και να εστιάζουν μόνο στην αποτελεσματικότητα, τη λήψη αποφάσεων και τα αποτελέσματα.

«Με την ταινία «The Last Game» θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι η Nike, όπως και κάθε αληθινός λάτρης του ποδοσφαίρου, πιστεύει πως το παιχνίδι θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από ευφυΐα, τόλμη και θάρρος. Η απόκτηση αυτοπεποίθησης που οδηγεί τους παίκτες στο να αναλαμβάνουν ρίσκα είναι άκρως σημαντική στο ποδόσφαιρο. Φανταστείτε ένα κόσμο χωρίς την ευφυΐα του Cristiano Ronaldo, τα ακροβατικά του Zlatan ή τα μαγικά του Neymar», δήλωσε ο Davide Grasso, Nike’s Chief Marketing Officer.

sport24.gr