«Όλοι εμείς στηρίζουμε τον Νίκο Κατσιγιάννη»

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Νεκτάριος Λεφάκης και… κάποιοι φίλοι τάσσονται υπέρ της επιστροφής του Νίκου Κατσιγιάννη στον ΑΟ Χανιά, ο οποίος έχει μείνει «ακέφαλος» μετά και την οριστική αποχώρηση του Μιχάλη Τζουγκαράκη από τα δρώμενα της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Χανιώτισσες, Χανιώτες Φίλαθλοι Φίλες και Φίλοι του Α.Ο.Χανιά.

Η ομάδα μας διάγει μια από τις δυσκολότερες φάσεις της σύνχρονης ιστορίας της.

Ακέφαλη, χωρίς ουσιαστικά διοικητική στήριξη, γίνεται καθημερινά έρμαιο προσωπικών φιλοδοξιών, εγωισμών και αντεγκλήσεων που την πληγώνουν βαθύτατα.
Πληγώνουν βαθύτατα την αξιοπιστία της, την στιγμή που τα χρόνια και συσωρευμένα προβλήματα της απειλούν σαν δαμόκλειος σπαθή την ιδια την υπαρξή της.

Με την παρούσα θέλουμε να δηλώσουμε, ρητά και κατηγορηματικά, προς πάσα κατεύθυνση,την ΣΤΗΡΙΞΗ μας στον πρώην πρόεδρο της Π.Α.Ε. Α.Ο.ΧΑΝΙΑ ΝΙΚΟ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ γιατί είμαστε πεπεισμένοι και σίγουροι οτι είναι ο μόνος που μπορεί να αποκαταστήσει την ηρεμία στην ομάδα και να την οδηγήσει με ασφάλεια και σιγουριά στο επόμενο πρωτάθλημα που αναμένεται σκληρό, δύσκολο και εξόχως ανταγωνιστικό. 

Τα τελευταία 2 χρόνια η παρούσια του ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ στα διοικητικά του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ ήταν αυτή που άλλαξε τα δεδομένα.Τον Ιούλιο του 2013 ανέλαβε μια ομάδα που μόλις είχε ανέλθει στη Β’ Εθνική κατηγορία,φορτωμένη με χρέη, απαξιωμένη, να κουβαλά στις  πλάτες της όλες τις αμαρτίες του παρελθόντος, αδύναμη να σηκώσει κεφάλι και να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις που θα ακολουθούσαν.

Απο την πρώτη στιγμή έδειξε τις καλές προθέσεις του και χάρη στις δικές του ενέργεις ο Α.Ο.Χ. άρχισε να ανασαίνει ξανά. Οι υποχρεώσεις της ομάδας άρχισαν να εξυπηρετούνται κανονικά, παλιές οφειλές και χρέη ρυθμίστηκαν ώστε να μην αποτελούν τροχοπέδη στην πορεία της, στο αγωνιστικό ενισχύθηκε με παίκτες που έκαναν την διαφορά. Χωρίς να φείδαιται χρημάτων, αδιάψευστος μάρτυρας οι καταθέσεις επ’ ονόματί του στο λογαριασμό της Π.Α.Ε., έθεσε εξ αρχής ως στόχο να κάνει τον Α.Ο.ΧΑΝΙΑ ένα υγιές σωματείο σεβαστό στον ποδοσφαιρικό στον ποδοσφαιρικό χάρτη και υπολογίσιμο από τους αντιπάλους μέσα στα γήπεδα. Και το πέτυχε στον ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΘΜΟ. Το πέτυχε παρά τον ανηλεή πόλεμο που δέχτηκε απο διάφορους ένθεν και ένθεν της ομάδας. Ακόμα και όταν η άνοδος στην SUPER LEAGUE χάθηκε εκείνος δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια. 

Και την χρονιά που μας πέρασε, έκανε ότι περνούσε απο το χέρι του για να μπορέσει ο Α.Ο.Χ. να σταθεί αξιοπρεπώς,να κοιτάζει στα μάτια ποδοσφαιρικά μεγαθήρια όπως η ΑΕΚ, ο Απόλλων, ο Ηρακλής και να μην εμπλακεί σε περιπέτειες με την αποφυγή των μπαράζ υποβιβασμού, ενώ έφτασε μια ανάσα απο την πρόκριση στα ημητελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκλείοντας άλλα ποδοσφαιρικά μεγαθήρια, ομάδες που χρόνια αγωνίζονται στην SUPER LEAGUE, όπως ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννενα.

Από όλα τα παραπάνω καθίσταται σάφες ότι η παρουσία του ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της ομάδας και την δυναμική της συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα.
Όλοι εμείς στηρίζουμε τον Νίκο Κατσιγιάννη και του απευθύνουμε ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ να αναλάβει και πάλι τα ηνια της ομάδας.

Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε δίπλα του και θα τον βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να ξαναδούμε τον ΑΟ ΧΑΝΙΑ υπερήφανο και δυνατό, βασιλιά όχι μόνο στο νησί, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η παρούσα επιστολή συντάχθηκε από κάποιους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι πιστεύουν ότι η επάνοδος του Νίκου Κατσιγιάννη στην ομάδα, είναι η μοναδική και εγγυημένη διέξοδος που μπορεί να βγάλει τον ΑΟ Χανιά από την περιπέτεια και το σημερινό αδιέξοδο….».