Ώρα ανόδου για Μινώταυρο

Στις 17:00 στο «Πέτρος Βουζουνεράκης» ο Μινώταυρος δίνει αγώνα ανόδου κόντρα στην Αν. Ιεράπετρας. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο την νίκη ενώ στο ματς του πρώτου γύρου όπου ξεκίνησε και η αντεπίθεση τους είχαν ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις απο τον Δοντσίδη. Απουσίες θα έχουν και οι δυο ομάδες, ο τεχνικός του Μινώταυρου Γιάννης Μαρκάκης δεν υπολογίζει στους Καράκη, Κελαϊδάκη, Αρχοντάκη ενώ για την Αν. Ιεράπετρας θα απουσιάσουν οι Λαμπράκης, Χάιντερ και λογικά ο Χατζάκης.

Ο Μινώταυρος σε κάθε περίπτωση χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με τον Άρη Ρεθύμνου για να πάρει την άνοδο ενώ σε περίπτωση ήττας του, η Αν. Ιεράπετρας παίρνει το ειισιτήριο εκτός και αν νικήσει και ο Άρης οπότε θα οδηγηθούμε σε νέο αγώνα μπαράζ.

Για τα ματς θα υπάρχει ενημέρωση(από το δεύτερο ημίχρονο και μετά ) από την απογευματινή εκπομπή του Χανιά Sportfm 90,5 που σήμερα θα γίνει 18:00-19:00 λόγω του 5ου τελικού στο μπάσκετ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο ο Ευαγγέλου με επόπτες τους  Νακόπουλο και  Αργυρό.

Στο άλλο ματς ο Ζαρός υποδέχεται τον Άρη Ρεθύμνου με τους Ρεθυμνιώτες να επιθυμούν φυσικά ισοπαλία στο ματς στην Ιεράπετρα ώστε να πάρουν με νίκη την άνοδο.

Η βαθμολογία
1. Μινώταυρος 8

2. Αναγέννηση Ιεράπετρας 7

3. Άρης Ρεθύμνου 7

4.  Ζαρός 5